Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Black Mamba MTB Tubeless Ready foldedæk 29x2,00*

Varenr. 4-PV523942
EAN: 3248382055912
DKK 350,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt495g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless ready
  Størrelse27.5x2.00
  ETRTO52-622
  TPI (tråde pr. tomme)127
  TerrænCross Country på hurtigt, tørt terræn


Gummibelægningen er en såkaldt triple-compound belægning – altså med 3 forskellig gummiblandinger fordelt henover dækket. Dækket har blødere gummi i siderne for at få et bedre greb, og hårdere gummi på midten for at give det en længere holdbarhed og en lavere rullemodstand.

Hutchinson Black Mamba er fremstillet med en Race Ripost®XC compound som er en gummiblanding som er opdelt i hårdhed ved at være medium hård i rullefeltet midt på dækket, dette for at give dækket mest mulig fart. Modsat er er gummiblandingen af knopperne og siden af dækket væsentlig blødere før at give et godt greb i underlaget ved fx skarpe sving, og udstyringer.

Karkassen er vævet med 127 TPI, hvilket karakteriserer, at dækket ligger i den gode ende af skalaen. Jo højere TPI – jo tyndere tråde er dækket vævet med, og jo mere smidigt bliver det. Et smidigt og blødt dæk, ruller nemmere henover ujævnhederne, og giver et bedre greb.

Black Mamba er Tubeless Ready, hvilket gør det muligt at montere dækket direkte på fælgen. Fordelen er, at hele dækkets smidighed udnyttes, og at dæktrykket ikke behøver at være ret højt. Det mindsker risikoen for ”snake bite”, hvor slangen punkterer, fordi den trykkes helt fladt mod jorden. Med den Tubeless Ready teknologi øges komforten og ydeevnen og risikoen for at punktere mindskes.

Se altid dækkets minimum/maksimum dæktryk på siden af selve dækket. Husk altid at forholde dig til den pågældende fælgs maksimalt anbefalede dæktryk!

Fås også i størrelse: 27.5”

Titouan Carod - vinder af MTB XC Espoir 2015 World Cup – udtaler:
«Black Mamba er let og dets lave profil sikrer mig fremragende præstationer. Race Ripost®XC forbindelsen har sammen med de 127 TPI givet mig et langt bedre greb på de hurtigr og tekniske ruter til VM-løb»Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 350,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0