Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

E-FIRE 3 27,5" 2WF 6-Bolt HH15/110-12/148+Kit MS12

Varenr: EF3-19DFR752BM
EAN: 8057017986829
DKK 4.799,00
Ikke på lager Bestillingsvare Leveringstid 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Større kræfter og mere energi kræver stærkere hjul. Så kort kan det vel siges hvis man skal forklare forskellen mellem et almindeligt Mountainbike hjul, og en E-Mountainbike hjul. Set i det lys har produktudviklerne hos Fulcrum været på overarbejde for at skabe de perfekte hjul til denne disciplin, men Fulcrum er ikke en af verdens største hjulproducenter for ingenting, og tilbyder flere E-MTB hjulsæt i deres sortiment der løser den vanskelige opgave i det varierede terræn.

  Fulcrum E-FIRE 3 DB 27,5" er et hjulsæt som er beregnet til Trail og Enduro kørsel, og er opbygget med forskellige fælg højder på for og baghjul, henset til at de hver især har forskellige udfordringer at skulle håndtere under kørslen. De højere forhjul skal være stift og have gode styreegenskaber, samtidig med at det skal kunne håndterer de stødvise påvirkninger der opstår på nedkørsler. Det lavere baghjul er fladere i profilen, og forstærket indvendig i fælgen for at kunne håndtere den øgede vægt fra mountainbiken, og den større kraftoverførsel der sker fra rytter og motor.

  Egerne i dette E-MTB hjulsæt er også anderledes i materiale og udformning end på andre mountainbike hjul. Materialet er stål og hvor hovederne på egeren er forstærket med 13 % ift. konventionelle eger. Det er hovedet på egeren der er stresspunkt, og her overføres megen energi, og for at udligne den overførende kraft mellem eger og fælg, er eger hovedet placeret i et leje udformet indvendigt i fælgen, som minimere dette stresspunkt på egeren. Denne Fulcrum teknologi kaldes SPECIFIC NIPPLE HOUSING.

  Generelt opretholdes tilspændingen af hvert enkelt eger i hjulet ved at egeren i begge ender hviler i en udformning at den indvendige del af fælgen og navet, hvilket gør at egeren ikke kan dreje eller bevæge sig. Ved at benytte denne teknologi som Fulcrum gør på dette hjul tilsikre man en korrekt oplining af hjulet gennem hele brugsperioden og levetid. Denne teknologi kalder producenten for ANTI ROTATION SYSTEM.

  Den større fart og øgede vægt af E-mountainbiken påvirker bremsesystemet voldsomt lige før et sving, dette har effekt på flangerne hvor på bremseskiverne er monteret. 6 - huls skiven er derfor nu monteret på en "Oversize" flange i begge nav som er 5 % forstærket ift. de flanger som sidder på almindelige MTB hjul, dette tilsikre en mere stabil og sikker kraftoverførsel ved en nedbremsning med E-FIRE 3 hjulet. 

  En af de komponenter på hjulet som er udsat for de største kraftoverførsler fra motoren er kassettebodyen. På E-FIRE modellen er denne komponent også gennemtænkt i sin udførsel, og i materiale valget. Kassette body og de indvendige paler er udført i hærdet stål for at kunne modstå de belastninger som kommer fra motor og drev over længere tid. Tests hos Fulcrum har påvist at kassettebodys udført i dette materiale, er 4 gange så holdbare i stress tests over længere tid, end kassette bodys til almindelige mountainbikes uden motor. 

  Som alle andre FULCRUM MTB hjul er E-FIRE 3 DB modellen naturligvis forberedt til at kører med enten en Dæk/Slange opsætning, eller som TUBELESS opsætning hvor hjulet kører uden slange i fælgen, men med et latex væske som tætningsmiddel. Dette kræver en mindre ombygning af dit E-MTB hjul, og udføres ud fra den anvisningen som Fulcrum beskriver på deres hjemmeside. Du finder linket til ombygning ved et klik her.
  Fulcrum kalder denne specifikke teknologi for 2WAY-FIT READY. 

  Ønsker man at ombygge dette hjulsæt til TUBELESS kræver dette et "Conversion-kit" bestående at bla. løse ventiler. Dette kit medfølger hjulsættet ved køb.

  Dette hjulsæt passer til Shimano Microspline 12-Speed kassette body, og er til BOOST bredde i for og baghjul (110 - 148 m/m)

  FULCRUM E-FIRE 3 DB 27,5" er et pålideligt hjulsæt som besidder alle de tekniske spidsfindigheder og detaljer der kræves af et kvalitets hjul som skal kunne stå for de ekstreme påvirkninger som et E-MTB hjulsæt udsættes for.
  Cykelmærker som MERIDA, CUBE og THOK benytter sig allerede af de stærke E-Mountanbike hjul fra FULCRUM på deres E-MTB, hvilket vi ser som værende et kvalitetsstempel for et godt produkt fra vores italienske hjulproducent.

  TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  Dæktype2WAY-FIT READY E- MTBForhjul kompatibelt medHH15/110 Boost
  HjultypeE-MountainbikeBaghjul kompatibelt medHH12/148 Boost
  Dækstørrelse27,5" (2.0" - 2.8")Eger forhjul28 (14 venstre + 14 højre)
  DisciplinTrail - EnduroEger baghjul28 (14 venstre + 14 højre)
  Vægt 
  2.150 gram
  Eger materialeStål 
  ASTM Kategori3 (4 ved vægt grænse 130 kg)Eger profilRunde, straight pull forstærkede
  Fælgmateriale AluminiumNiplerAluminium selvlåsende
  Fælg højde for23 m/mNav forhjulAluminium, aluminium flange
  Fælg højde bag
  18 m/mNav forhjulAluminium, aluminium flange
  Fælg bredde
  40 m/mLejerLukket lejer Justerbar
  Indre fælgbredde
  35 m/mAndet
  -
  BremsesystemDisc bremse Vægtgrænse rytter150 Kg
  Bremse options
  6 - Huls skiveGearsystem Shimano Microspline 12 - Shimano HG/Sram -XD (Optional)

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 4799,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0