Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Enervit PreSport Cola 45g

Varenr: 98555
DKK 16,00
Ikke på lager Forventet levering 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  ENERVIT PRE SPORT

  Enervit Pre Sport er et energiprodukt med kulhydrater, der skal bruges inden intens og vedvarende fysisk anstrengelse. Glykogen er oplagret Glukose, som primært findes i muskelceller, og det der hjælper dig med at præstere langt bedre. Er dine muskler drænet for glykogen, udtrættes du typisk langt hurtigere, end hvis du har fyldte glykogen lagre. Presport hjælper dig med at vedligeholde dine Glykogen depoter, indtil du får brug for dem i forbindelse med intens og vedvarende fysisk anstrengelse.

  Isomaltose udgør 30% af det samlede sukker (Glukose) i produktet. Brug af produkter, der indeholder Isomaltose i stedet for andet sukker, medfører mindre stigninger i dit blodsukker sammenlignet med andre fødevarer, der indeholder sukker. Disse egenskaber er for første gang tilgængelige i den fast gelatine form Presport.


  INGREDIENSER:
  Fruktosesirup (42,9%) - Vand - Isomaltulose * (16,2%) - Glukosesirup (15,3%) - Geleringsmiddel: pektiner -
  Syre: citronsyre - Farver: Karamel - Surhedsregulator: Natriumsitrater - Aroma - Koffein (0,11%) - Konserveringsmidler: natrium benzoat, kaliumsorbat - Tiaminklorhydrat * Isomaltulose er en kilde til fruktose og glukose. Kan indeholde spor af mælk.

  BRUG:
  Tag 2 stk 45 g geléer 1-2 timer før intens og vedvarende træning. Tryk nedenfra for at lade gelatinen glide ud af pakken.
  Eksempler: Mtb. cykelløb: 2 geler fra 2 timer til 30 minutter før start. Holdsport: 2 geléer fra 1 time til 30 minutter før fysisk aktivitet.

  FORMAT:
  1 miniposer á 45 g

   NÆRINGSVÆRDIPer 100 g
   Energi 1006 Kj / 237  Kcal
   Fedt 0 g
   Hvoraf mættet fedt
   0g
   Kulhydrater 58 g
   Hvoraf sukkerarter
   53 g
   Protein 0 g
   Salt 0,6 g
   Isomaltulose 16,2 g

  ADVARSLER:
  Ikke for børn eller gravide. Højt koffein indhold. (111mg/ 100g) Dette produkt skal bruges som en del af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Opbevares på et køligt, tørt sted.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 16,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0