Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 5 C17 hjulsæt HG11

Varenr: R5-19CFRBS
EAN: 8055349735986
DKK 2.299,00
DKK 2.999,00

På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Det sprit nye Fulcrum Racing 5 C17 2019 HG11 hjulsæt går fra høj præstation til endnu højere præstation med det nye design. Racing 5 C17 er i forvejen det bedste hjulsæt i sin kategori, og er nu blevet endnu bedre.
  De samme kvaliteter som tidligere gjorde Racing 5 LG til et populært hjulsæt, kombineret med nye features, gør nu Racing 5 C17 til et meget prisstærkt hjulsæt indenfor race.

  Den nye 18 egers konstruktion i forhjulet og den 20 egers konstruktion i baghjulet giver sammen med den asymmetriske bagfælg mærkbare forbedringer i kraft af større vridningsstabilitet, øget tværgående styrke og hurtigere respons ved acceleration. Det nye asymmetriske design giver også mulighed for højere og mere ens egerspænding i baghjulet, og hele hjulsættet vejer kun 1.650g.

  Dette hjulsæt er kompatibelt med Shimano.


  FÆLGE


  Den 24,5mm høje forfælg sikrer optimale styreegenskaber og den 27,5mm høje bagfælg giver ekstra stivhed og bedre overførsel af rytterens tråd ud i hjulet.

  Den nye asymmetriske bagfælg giver en bedre balance med egerspændingen mellem højre og venstre side. Det gør, at den traditionelle asymmetriske opspænding i et baghjul næsten ophører, og at hjulet bliver væsentligt stærkere, stivere og får hurtigere respons, når der trædes til.

  Den nye 18 egers forhjulskonstruktion og 20 egers baghjulskonstruktion giver sammen med den asymmetriske bagfælg mærkbare forbedringer i kraft af større vridningsstabilitet, øget tværgående styrke og hurtigere respons ved acceleration. Konstruktionen giver også mulighed for højere og mere ensartet egerspænding i baghjulet.

  • Dynamic Balance: se tekniske specifikationer.
  NAV OG OVERSIZE FLANGE


  Oversize navhus i aluminium giver øget stivhed og reducerer vægten til et minimum.

  Aluminiumsakslen reducerer den samlede vægt af hjulet.

  EGER OG NIPLER


  Fulcrum Racing 5 C17 har ståleger med aeroprofil - 18 for og 20 bag.

  Ved hjælp af 2:1 (Two-to-One), hvor to eger gør det arbejde som en eger normalt gør, overføres rytterens kraft langt mere effektivt. Takket være dette system er egernes spænding mere ens balanceret mellem de to sider af navet, og holdbarheden af fælg, nav og eger er forlænget væsentligt.

  Med Anti-rotations-systemet hæves baren for, hvad opspænding af hjulet kan give af effekt. Designet på eger og navhus er forbedret for at skabe et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig.

  Aluminiumsnipler.


     LEJER


  Justerbare lejer med topkvalitet stålkugler, der mindsker friktionen og giver maksimal ydelse, selv efter omfattende brug.
  TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  DæktypeDæk og slange
  Eger profilAero, straight pull
  Dæk muligheder25mm - 50mm, 28"
  NiplerAluminium
  FælgmaterialeAluminiumNav forAluminium, aluminium flange
  FælghøjdeFor 24,5mm, bag 27,5mmNav bagAluminium, aluminium oversize flange
  Fælgbredde23mm ETRTO 17CLejerIndustri lejer
  BremsesystemFælgbremserAkselAluminium
  Bremseflade materialeAluminium bremseflade, turnedAksel kompatibilitetFor QR, bag QR
  Eger for18 BodyPlasma behandlet, Shimano
  Eger bag20 (10 højre, 10 venstre)Vægt1.650g
  Eger materialeRustfri stål

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2299,0000000000 Førpris: 2999,0000000000 Listprice: 0