Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 5 C17 hjulsæt HG11

Varenr: R5-19CFRBS
EAN: 8055349735986
DKK 2.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Fulcrum Racing 5 C17 HG11 hjulsættet er gået fra at præstere rigtig godt, til at gøre det endnu bedre på landevejen i den nye forbedrede udgave. Racing 5 C17 er i forvejen et af de bedste hjulsæt i sin kategori, og er nu blevet endnu bedre.

  Hjulsættet er bygget op på de samme kvaliteter som tidligere gjorde Racing 5 LG til et populært hjulsæt. Det var fx. en øget udvendig fælgbredde til 23mm, der kombineret med nye features, nu gør Racing 5 C17 til et meget attraktivt hjulsæt indenfor race.

  En 18 egers opspænding i forhjulet og den 20 egers konstruktion i baghjulet kombineret med en oversize flange, giver sammen med den asymmetriske bag fælg mærkbare forbedringer i kraft af større vridningsstabilitet, øget tværgående styrke og hurtigere respons ved acceleration. Det asymmetriske fælg design giver også mulighed for højere og mere ensartet eger tilspænding i baghjulet.

  På Racing 5 finder du også en differenceret fælg højde mellem for og baghjul. Hos Fulcrum kaldes denne teknologi for DIFFERENTIATED RIM HEIGHT hvor højden i forhjulet er på 24,5mm og baghjulet 27,5mm. Ønsket med denne feature er at give forhjulet bedre styreegenskaber, og gøre det knap så vindfølsomt, modsat baghjulet hvor man med det lidt højere asymmetriske fælg skaber en højere stivhed i hjulet, og derved overfører mere kraft ud i hjulet, med en højere fart til følge.

  Med ANTI ROTATION SYSTEM hæves niveauet for, hvad eger opspænding af hjulet, kan give af effekt. Designet på eger og nav hus er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeret ikke kan rotere eller bevæge sig, når det påvirkes under kørslen. Dette betyder, at hjulet til enhver tid opretholder den eger tilspænding, som det er produceret med.

  Bruges dette hjulsæt til enten som Gravel eller Cross hjul, bør du montere et DRP (DIRT ROAD PROTECTION) KIT for at beskytte hjulsættets lejer yderligere mod vand og støv, som kan forkorte holdbarheden af lejet. På dette hjulsæt bruges DRP KIT 2 som du finder via dette link eller under Relaterede Varer nederst på dette site.

  Hjulsættet passer til cykler med det klassiske fæstningssystem Quick Release (QR) og er til fælgbremse.

  Vægten på hjulsættet er på blot 1650g pr. sæt, og er kompatibel med Shimano/Sram. Hjulsættet findes også i en udgave til brug med Campagnolo gearsystem. Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.


  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPEDæk og slange
  EGER PROFILAero, straight pull
  DÆK BREDDE23 - 50 mmNIPLERAluminium
  FÆLG MATERIALE
  AluminiumNAV FORAluminium, aluminium flange
  FÆLG HØJDE
  For 24,5mm, bag 27,5mmNAV BAGAluminium, aluminium oversize flange
  FÆLG BREDDE
  23mm ETRTO 17CLEJERIndustri lejer
  BREMSESYSTEMFælgbremserAKSELAluminium
  BREMSEFLADE MATERIALEAluminium bremseflade, turnedAKSEL KOMPABILITETFor QR, bag QR
  EGER FOR
  18 KASSETTE OPSÆTNING
  Campagnolo eller Shimano/Sram
  EGER BAG20 (10 højre, 10 venstre)VÆGT1.650g
  EGER MATERIALERustfri stålVÆGTGRÆNSE RYTTER
  109kg

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0