Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing Zero C17 FORHJUL CERAMIC

Varenr: R0-17CFB
EAN: 8057017981312
DKK 2.999,00
På lager Leveringstid 1-2 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Fulcrum Racing Zero er vel ret beset stadigvæk det mest kendte og ikoniske hjulsæt i Fulcrum´s program, selv om mange af de andre hjulsæt i familien hyppigt ses på landevejen i hele Norden. Racing Zero er det bedste aluminiumshjul hos Fulcrum og leveres i hele 4 forskellige udgaver til fælgbremse (Zero, Zero Nite, Zero Competetizione og Zero Carbon), så der er noget at vælge imellem hos den kræsne som stadigvæk sværger til cykler med den klassiske fælgbremse, som vi kender den.

  Hjulsættet er fremstillet med den stærkeste type aluminium i serien AL6082. For at optimere og øge styreegenskaberne på Racing Zero har Fulcrum lavet en differenceret fælghøjde mellem for og baghjul (DIFFERENTIATED RIM HEIGHT). Således er højden i forhjul 27mm og baghjul 30mm. Ønsket med denne feature er at give forhjulet bedre styreegenskaber, og gøre det knap så vindfølsomt, modsat baghjulet hvor man med det lidt højere asymmetriske fælg skaber en højere stivhed i hjulet, og derved overfører mere kraft ud i hjulet, med en højere fart til følge.

  Racing Zero søger efter den perfekte balance i hjulet, som opnås ved den teknik, som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE. Enkelt forklaret virker det på den måde, at der modsat fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

  For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen i træksiden af hjulet også at eger længden forkortes, og den samlede styrke i hjulet øges. Alle disse tiltag betyder i sidste ende, at de kræfter rytteren lægger i pedalerne, giver en øget hastighed af racercyklen. Fulcrum kalder denne teknologi for TWO-TO-ONE og OVERSIZE FLANGE TECHNOLOGY.

  Racing Zero er et ultra let hjulsæt på kun 1495 gram pr. sæt, og gør det til et af markedets letteste aluminiums hjulsæt overhovedet. For at kunne ramme denne magiske vægt er der søgt efter overflødige gram overalt på dette hjulsæt, og det uden at gå på kompromis med styrke og sikkerhed. Vægten er fundet gennem carbon nav i forhjulet, keramiske USB lejer, udfræsning af overflødig aluminiums materiale mellem hvert eger i fælgene samt ved brugen af lette aluminiumseger.

  De nævnte USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter, hvorved Racing Zero adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50% lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og en bedre acceleration end tidligere.

  På bundlinjen står tilbage at vælge Fulcrum Racing Zero hjulsættet til din racer, står du med et af de mest komplette hjul på markedet overhovedet hvad angår pris, vægt, kvalitet og udseende. Det er ikke tilfældigt at Racing Zero er blandt de mest solgte hjul hos Fulcrum, hvis ikke DET mest solgt.

  Racing Zero er kompatibelt med de gense gearsystemer som Shimano/Sram og Campagnolo. Hjulsættet kan ved tilkøb af anden kassettebody ombygges til Sram XDR gear.

  Forhjulet her er til QR (QUICK RELEASE).


  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPEDæk og slange
  EGER FOR
  16 (8 venstre + 8 højre)
  DÆKVIDDE700x28EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
  VÆGT - KOMPLET HJULSÆT1.495g
  EGER MATERIALEAluminium
  FÆLGMATERIALEAluminium (6082, T6 Pre-Aging)
  EGER PROFIL TEKNOLOGIAero, straight pull
  FÆLGHØJDE BAG30mmNIPLERAluminium
  FÆLGBREDDE22,5 mm, ETRTO 17CNAV FORCarbon, Aluminium flange
  BREMSESYSTEMFælgbremserNAV BAG
  Aluminium, Aluminium oversize flange
  BREMSEFLADE MATERIALEAluminium bremseflade. Turned.AKSELUSB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system
  AKSEL BAG KOMPATIBILITETQRANDETRyttervægt max 109 kg.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0