Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing Zero Carbon C17 Bright Camp CERAMIC

Varenr: R0-18CFRBCC
EAN: 8057017982005
DKK 10.999,00
DKK 14.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Fulcrum Racing Zero Carbon er det ultimative hjulsæt indenfor den semihøje fuld carbon profil, en unik blanding mellem carbon og aluminium der tilgodeser egenskaberne i begge materialer.

  Den helt store forskel mellem de andre Racing Zero hjul til FÆLG BREMSE du finder i programmet, og så det hjulsæt der er præsenteret her er primært fælgen. Hvor de andre Racing Zero hjul er opbygget omkring en aluminiumsfælg, er dette hjulsæt som navnet antyder opbygget omkring en carbon fælg. Her igennem opnås den højest mulige stivhed, og lavest mulige vægt af fælgen, samtidig med øges køre oplevelsen gennem komforten i carbon.

  Med kun 1340 gram pr. sæt er det et af producentens letteste hjulsæt. Dette skyldes blandt andet brugen af carbon nav i forhjulet, monoblock hub, og naturligvis carbon som fælg materiale. Så går du efter at finde de sidste gram af overskydende vægt på din racercykel, og det uden at gå på kompromis med andre væsentlige ting på hjulet kunne det være dette hjulsæt du skal gå efter.

  For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen i træksiden at hjulet også at eger længden forkortes, og den samlede styrke øges. Alle disse tiltag betyder i sidste ende at de kræfter rytter lægger i pedalerne giver en øget hastighed af racercyklen. Fulcrum kalder denne teknologi for TWO-TO-ONE og OVERSIZE FLANGE TECHNOLOGY.

  Racing Zero Carbon søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

  Den knap 25 m/m bredde carbon fælg give et minimalt aerodynamisk aftryk hvis det monteres med fx 25 eller 28 m/m brede dæk, men kan uden problemer monteres med dæk op til 50 m/m skulle dette være ønsket. Fælgen er ligeledes udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden egerhuller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

  Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Racing Zero Carbon adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50 % lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

  Hjulsættet passer som standard til alle racercykel med det klassiske QR (Quick Release)

  Hjulsættet passer til Campagnolo kassette body.

  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  HJULTYPE
  Clincher (Dæk & Slange)EGER FOR
  16 (8 venstre + 8 højre)
  DÆKBREDDE25 m/m til 50 m/m
  EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre)
  VÆGT1.340g
  EGER/NIPLER MATERIALEAluminium
  FÆLGMATERIALEFull carbon, Twill Carbon Tech.
  EGER PROFIL-TEKNOLOGIAero, straight pull
  FÆLGHØJDE30mmAKSELAluminium
  FÆLGBREDDE INDRE
  17mmNAV FOR
  Carbon, Aluminium flanger
  BREMSESYSTEMFælgbremseNAV BAG
  Carbon, Aluminium oversize flange
  BREMSEFLADE MATERIALEAC3 LEJERUSB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system
  AKSEL FOR KOMPATIBILITETQRVÆGT BEGRÆNSNING
  Ryttervægt max 109 kg (Rytter)
  AKSEL BAG KOMPATIBILITETQRFREE WHEEL BODYPlasma behandlet Campagnolo

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 10999,0000000000 Førpris: 14999,0000000000 Listprice: 0