Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne Carbon G.Dare MTB Sko Mat Burgundy

Varenr. 11-3860-013
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.799,00
DKK 1.999,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-4 uger
 • Beskrivelse

  GAERNE CARBON G.DARE er en helt ny dimension mountainbike sko, som er et mix mellem detaljeret præcision og et stilrent design. Mat Burgundy rød med sort hælkappe og sølvgråt logo. Refleks på hælen.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 10
  Vægt (størrelse 43) 325g
  BOA drejespænde
  BOA Garanti
  Tarsal Support System 1.0
  Transpirant sål
  Integreret hælkappe
  Anti-slip behandling (Shark Skin) 
  Luft ventilations system
  Comfort Fit Tongue
  Passer til SPD


GAERNE CARBON G.DARE er en helt ny dimension mountainbike sko, som er et mix mellem detaljeret præcision og et stilrent design. Omhyggelig forskning, raffinerede materialer og helt nye teknologiske løsninger giver GAERNE DARE mtb. cykelskoen den mest utrolige ydeevne.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være COMFORT FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM 1.0, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig anatomisk korrekt indersål, der støtter tarsalområdet, som er området bag fodleddets inderste ankelkno. Indersålen som er perforeret, forbedrer komforten og pedaleffektiviteten og sikrer det mest optimale mikroklima inde i skoen. 

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse af foden, og en nem og hurtig lukning. 
De 2 BOA L6 Dial Z drejespænder har et aerodynamisk design med en mindre diameter og en lavere profil, der både giver hastighed, ydeevne og præcision. Z som står for ZONAL FIT sikrer en uafhængig spændingsstyring mellem den øvre og nedre del af foden. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
EPS LIGHT WEIGHT CARBON MTB10.0 såls struktur er fremstillet af carbon som giver ekstraordinær stivhed og dermed kraft ud i pedalerne. Gummifabrikanten Michelin er den stolte leverandør af den gummiblanding sålens slidbane er fremstillet af, og bidrager med ydeevne og slidstyrke. Den store afstand mellem rillerne i sålen gør, at slidbanen renser sig selv, når det mudder der sidder der, tørrer og falder af. For de ryttere, der har brug for endnu mere greb, er der to huller hvor der kan fastgøres udskiftelige klamper.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 
Fire ventilationsåbninger garanterer ventilation inde i skoen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1799,0000000000 Førpris: 1999,0000000000 Listprice: 0