Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne Carbon G.Hurricane Gravel Cykelsko str. 44

Varenr. 11-3829-003
Vælg variant
Størrelse
DKK 999,00
DKK 1.799,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  GAERNE G. HURRICANE MTB sko. Mat Navy med sort hælkappe og sølvgråt logo.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normal sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 10
  Vægt (størrelse 43) 321g
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Transpirant sål
  Integreret anti-slip (Shark Skin) hælkappe
  Air Ventilation System
  Comfort Fit Tongue
  Passer til SPD


GAERNE G. HURRICANE MTB skoen er ideel til dem, der leder efter en funktionel og teknisk rig cykelsko til både cykeltræning og løb.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig ultralet sål med stor komfort og god åndbarhed. Sålen kan udskiftes ved behov.

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse, uden noget trykpunkt, og en nem og hurtig lukning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
EPS LIGHT WEIGHT CARBON MTB10.0 såls struktur er fremstillet af carbon som giver ekstraordinær stivhed og dermed kraft ud i pedalerne. Gummifabrikanten Michelin er den stolte leverandør af den gummiblanding sålens slidbane er fremstillet af, og bidrager med ydeevne og slidstyrke. Den store afstand mellem rillerne i sålen gør, at slidbanen renser sig selv, når det mudder der sidder der, tørrer og falder af. For de ryttere, der har brug for endnu mere greb, er der to huller hvor der kan fastgøres udskiftelige klamper.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 999,0000000000 Førpris: 1799,0000000000 Listprice: 0