Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Electra Gore-Tex All Terrain Sko Grå

Varenr. 11-4911-007
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.599,00
DKK 1.699,00
Ikke på lager Bestillingsvare
 • Beskrivelse

  Gaerne G.ELECTRA GORE-TEX trekkingsko er det perfekte valg til dine mtb- og trekkingture. Den robuste G.TRACTION VIBRAM ydersål giver både et godt greb om pedalen og en fremragende komfort, når du er af cyklen og går på dine MTB- og trekkingture. Med BOA L-6 drejespændet får du en millimeter præcis justering, så dine sko altid sidder perfekt. Den integrerede GORE-TEX-membran holder dine fødder både tørre og varme i alt slags vind og vejr.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Vægt (størrelse 43) 449g
  Præcis justerbar BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Grippy G.TRACTION VIBRAM-SÅL med maksimal trækkraft
  Vind- og vandtæt GORE-TEX membran
  Passer til MTB-pedalsystemer med klamper, der bruger SPD-standard (2-bolt standard), såsom: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB eller Wellgo MTB. 


GAERNE G. ELECTRA er en  ALL TERRAIN trekkingsko, og det perfekte valg til dine mtb- og trekkingture. 

GORE TEX OVERDEL:
Alle ved det, og alle sætter stor pris på det! GORE-TEX membranen er en sand klassiker til udendørs tekstiler, og er med sin trelags teknologi både vand- og vindtæt. Den robuste membran giver en pålidelig beskyttelse i kraftig regn og blæst, og med den optimerede åndbarhed og lave materialevægt opnås en høj komfort. 

LUKKESYSTEM: 
Med BOA Fit L6 Systemet fås en præcist justerbar drejeskive, ekstremt robuste og ekstrem lette ledninger og snørebånd med lav friktion. Kombinationen af disse 3 elementer giver en forbedret pasform og eliminerer trykmærker. Da der ikke er velcrostropper i den forreste del af skoen er denne bedre ventileret.

SÅL:
Takket være den specialdesignede og innovative slidbane som er fremstillet af en robust gummiblanding, får du med G.TRACTION VIBRAM sålen et uovertruffent greb både på våde og tørre overflader i alle typer terræn. Slidbanedesignet med mikro små elementer på overfladen af knopperne, øger kontaktfladen med jorden med 50%, hvilket resulterer i en stigning i trækkraften på op til 25 % sammenlignet med en normal slidbane og giver også større stabilitet både op ad bakke og ned ad bakke. Således forbedres både trækkraften og pedalkontrolen, og giver desuden den mest optimale balance mellem stabilitet og fleksibilitet - både når du cykler, og når du går. 

MELLEMSÅLEN: 
EVA mellemsålen holder vægten lav og forbedrer stødabsorberingen. 

KLAMPER: 
Kompatibel med MTB-pedalsystemer med klamper, der bruger SPD-standard (2-bolt standard), såsom: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB eller Wellgo MTB. 


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1599,0000000000 Førpris: 1699,0000000000 Listprice: 0