Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Fuga Road Sko Mat Sort/Orange

Varenr. 11-3661-008
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.599,00
DKK 1.699,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-4 uger
 • Beskrivelse

  Gaerne Carbon G. Fuga cykelsko med EPS Carbon Power Sole 8.0 og præcision i hver enkelt detalje.

  Landevejs cykelskoen, der har gennemgået en omhyggelig gennemtestning, giver med de raffinerede materialer den er fremstillet i og de nyeste teknologiske løsninger der er anvendt, en utrolig ydeevne. Mat sort med sort hælkappe og orange logo.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 8
  Vægt (størrelse 43) 273g
  2 BOA L6 Dial Z drejespænder
  BOA Garanti
  Tarsal Support System 1.0 
  Integreret anti-slip (Shark Skin) hælkappe
  Integreret hælkappe 
  Non slip indvendigt (Shark Skin)
  Transpirant sål
  Comfort Fit Tongue 
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m


GAERNE CARBON G.FUGA er en helt ny dimension af cykelsko, som er opstået ud af en detaljeret præcision mixet med stilrent designet. Omhyggelig forskning, raffinerede materialer og helt nye teknologiske løsninger giver GAERNE FUGA cykelskoen den mest utrolige ydeevne.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være COMFORT FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM 1.0, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig anatomisk korrekt indersål, der støtter tarsalområdet, som er området bag fodleddets inderste ankelkno. Indersålen som er perforeret, forbedrer komforten og pedaleffektiviteten og sikrer det mest optimale mikroklima inde i skoen. 

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse af foden, og en nem og hurtig lukning. 
De 2 BOA L6 Dial Z drejespænder har et aerodynamisk design med en mindre diameter og en lavere profil, der både giver hastighed, ydeevne og præcision. Z som står for ZONAL FIT sikrer en uafhængig spændingsstyring mellem den øvre og nedre del af foden. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
For at give GAERNE EPS CARBON POWER SOLE 8.0 optimal stivhed er den fremstillet af nylon beriget med Carbon. Den beskedne tykkelse garanterer en rund pedalomdrejning uden energispredning og dermed tab af power.
Takket være sålens form øges fodens stabilitet i området omkring plantarbuen, og de fem ventilationskanaler garanterer en god ventilation inde i skoen. 
Det skridsikre gummiindlæg foran og den udskiftelige pude bagpå giver sikkerhed, når du går.
En justeringsskala trykt på sålen giver dig mulighed for at huske klampens position. Mulighederne for klampeposition er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål. Kompatibel med de fleste tilgængelige quick-release pedaler. Enestående stivhedsindeks på 8,0.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 
Fire ventilationsåbninger garanterer ventilation inde i skoen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1599,0000000000 Førpris: 1699,0000000000 Listprice: 0