Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Kona TRI Road Cykelsko Carbon str. 43

Varenr. 11-3615-004
Vælg variant
Størrelse
DKK 799,00
DKK 1.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne Kona Carbon med EPS Carbon light weight Fell Carbon sole 10.0 er en letvægtscykelsko beregnet til Triathlon og alle former for indendørscykling som fx. spinning eller home-trainer. Hvid med sort logo.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne hvorfor du bør vælge et nummer større end du bruger i normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 10
  Vægt (størrelse 43) 259g
  Heel Cup
  Luft ventilations system
  Transpirant sål
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m


GAERNE G. KONA Triatlonsko er ideel til dem, der leder efter en funktionel, praktisk og teknisk rig trisko til både træning og løb.

OVERDEL:
Den øverste del af skoen er sammensat af få stykker materiale for at minimere antallet af syninger og dermed øge komforten i skoen. Ligeledes er overdelen af skoen laser perforeret som garantere en maksimal åndbar i skoene, og hvor vandet fra en triatlet som kommer op ad vandet til sin cykel har nemt ved at slippe ud af skoen. Indvendigt er skoen beklædt med blød mesh som øger komforten og stabiliteten i skoen.

HÆLKAPPE:
Med den nye plastic støbte hælkappe vil denne del ikke svækkes ej heller blive deform. Formen af hælkappen forebygger betændelse i akillessenen, og det skridsikre indvendige materiale i skoen sørger for optimal stabilitet af foden mens skoen er på. Ovenpå hælkappen er skoen udstyret med en kraftig løkke så skoen med et enkelt og hurtigt greb er nem at tage på når hvert sekund tæller i skiftet mellem svømning og cykling, eller cykling og løb.

INDLÆGSSÅL: 
Indersålen er fremstillet i et specielt anatomisk design der passer til foden og som giver optimal komfort under brug. Indersålen er forsynet med mikroperforeringer som øges ventileringen af foden. Sålen er løs og nem at tage ud hvis skoen har brug for tørring efter brug.

LUKKESYSTEM: 
Skoen er forsynet med en dobbelt velcrolukning for hurtig og nem justering mens man cykler eller når skoen skal tages hurtigt af eller på ved skifte.

SÅL:
GAERNE EPS LIGHTWEIGHT CARBON 10.0 sålen garanterer absolut lethed og stivhed. Den ultra tynde sål gør at foden kan placeres i en minimal højde i forholdet til pedalen hvilket giver rytteren den maksimale kraftoverførsel fra mand til cykel. De skridsikre gummiplader foran og bagpå sålen forhindrer udskridninger når man går i skoen. Den bagerste gummiplade kan udskiftes med en ny når denne eventuelt er nedslidt.
Carbon sålen passer til alle gense klik-pedal systemer på markedet. Kører du med Speedplay pedaler tilbydes Gaerne Kona også med denne type sål. Kontakt os for yderligere oplysninger omkring Speedplay varianten.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 799,0000000000 Førpris: 1999,0000000000 Listprice: 0