Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne ICE-Storm MTB 1.0 Vinterstøvle Gore Tex

Varenr: 11-3850-001
Størrelse
DKK 1.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  GAERNE ICE STORM 1.0 MTB er ideel under ekstrem kolde vejrforhold og beskytter ligeledes mod indtrængende regnvand.
  Overdelen af støvlen kombinere det meget åndbare Active Airflow mikrofiber med Gore-tex Durable menbran. Denne kombination giver god åndbarhed, en uigennemtrængelighed samt en god termisk beskyttelse selv under ekstreme forhold. Den elastiske og vandafvisende termokrave øverst på støvlen tilpasses benet ved hjælp af en kraftig velcrolukning. Bag kraven er støvlen udstyret med en kraftig reflekterende løkke som gør det nemt at trække støvlen på, og samtidig giver det reflekterende materiale i løkke en forbedret synlighed på vejen i tusmørket når lys fra fx, billygten rammer støvlen.
  Støvlen er slidforstærket på begge sider og på fronten som er de område der ofte udsættes for et hårdt slid under brug.

  MELLEMSÅL: består at et stærk termo reflekterende materiale som er placeret under sålen og skaber en termisk barriere så foden forbliver varm og tør.

  INDLÆGSSÅL: Anatomisk korrekt udført med støtte i svangområdet som sikre en god komfort og maksimal kraft ud i pedalerne.

  LUKKESYETEM: BOA IP-1 drejespændet give dig en let og ubesværet måde at spænde støvlen på via wiretråden opnår du en nøjagtig og ensartet tilspænding af støvlen så den sidder perfekt på foden.

  GAERNE MTB 2DENSITY SÅL: Direkte fra forsknings og udviklingsteamet kommer den nye grovmønsterede 2DENSITY 7.0 MTB ydersål som er designet specielt til mountainbike brug. Kombinationen i brug af nylon og glasfiber gør sålen holdbar, let og tynd. Det grove mønster under støvlen er designet til at give maksimal stabilitet og greb når man er af cyklen i de meget variable underlag man færdes i.
  Foran under sålen er der mulighed for at eftermonterer 2 ekstra skrueknopper ved hjælp af et gevind som skrues op i sålen hvis man skal ud og færdes i et ekstra vådt og blødt underlag.

  KLAMPER: Passer til MTB klamper fra gense brands som Shimano, Look, Eggbeater m.mRelaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0