Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne ICE-Storm Road 1.0 Vinterstøvle Gore Tex

Varenr: 11-3650-001
Størrelse
DKK 1.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  GAERNE ICE STORM 1.0 ROAD er ideel under ekstrem kolde vejrforhold og beskytter ligeledes mod indtrængende regnvand.
  Overdelen af støvlen kombinere det meget åndbare Active Airflow mikrofiber med Gore-tex Durable menbran. Denne kombination giver god åndbarhed, en uigennemtrængelighed samt en god termisk beskyttelse selv under ekstreme forhold. Den elastiske og vandafvisende termokrave øverst på støvlen tilpasses benet ved hjælp af en kraftig velcrolukning. Bag kraven er støvlen udstyret med en kraftig reflekterende løkke som gør det nemt at trække støvlen på, og samtidig giver det reflekterende materiale i løkke en forbedret synlighed på vejen i tusmørket når lys fra fx, billygten rammer støvlen.
  Støvlen er slidforstærket på begge sider og på fronten som er de område der ofte udsættes for et hårdt slid under brug.

  MELLEMSÅL: består at et stærk termo reflekterende materiale som er placeret under sålen og skaber en termisk barriere så foden forbliver varm og tør.

  INDLÆGSSÅL: Anatomisk korrekt udført med støtte i svangområdet som sikre en god komfort og maksimal kraft ud i pedalerne.

  LUKKESYETEM: BOA IP-1 drejespændet give dig en let og ubesværet måde at spænde støvlen på via wiretråden opnår du en nøjagtig og ensartet tilspænding af støvlen så den sidder perfekt på foden.

  GAERNE EPS CARBON POWER SÅL: Skoens EPS Power sål er fremstillet i nylon som er yderligere forstærket med carbon for at opnå den maksimale stivhed i sålen. den ultra tynde sål mindsker afstanden mellem fod og pedalen, hvilket sikre den bedst mulige kraftoverførsel. Foran og bag på sålen er der monteret gummibelægning som forhindre udskridning når man går til og fra cyklen i ført støvlen

  KLAMPER: Passer til MTB klamper fra gense brands som Shimano, Look m.mRelaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0