Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Outwet Deepimpact ekstra varm langærmet undertrøje

Varenr: 5-DP3-S
Størrelse
DKK 250,00
DKK 400,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  STØRRELSE: S/M/L  -  XL/XXL/XXXL
  FARVE: Sort/grå

  Kroppens temperatur varierer rigtig meget, afhængig af hvor meget vi anstrenger os, i forbindelse med forskellige aktiviteter. Derfor har vi brug for forskellig beklædning, alt efter af hvilken aktivitet vi udfører.

  Takket være omhyggelig forskning af menneskekroppens behov, i forbindelse med forskellige outdoor-aktiviteter, er det lykkedes Outwet at fremstille den geniale outdoor undertøjsserie Deep Impact.

  Deep Impact-serien er tænkt til brug ved forskellige aktiviteter udendørs. Serien er fremstillet af den bedste tråd, der er tilgængelig på markedet. I fremstillingen er der brugt særlige teknikker, der opretholder den bedste varmeregulering for optimal ydelse og til at fjerne fugt fra huden.

  Deep Impact sørger for at kroppens optimale temperatur på 37C opretholdes, også i forbindelse med udendørsaktiviteter. Desuden sørger Deep Impact for, at kroppen holdes tør. Den specielle "3D termiske luftsystems" struktur sikrer perfekt åndbarhed, selv under kraftig anstrengelse.
  Deep Impact-serien består af bukser og en langærmet trøje. Som det øvrige Outwet-sortiment er Deep Impact-serien meget strækbar, og der er derfor kun to størrelser.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 250,0000000000 Førpris: 400,0000000000 Listprice: 0