Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Outwet Deepimpact ekstra varme lange tights

Varenr: 5-DCA3-S
Størrelse
DKK 250,00
DKK 500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  STØRRELSE: XL/XXL 
  FARVE: Sort

  Kroppens temperatur varierer rigtig meget, afhængig af hvor meget vi anstrenger os, i forbindelse med forskellige aktiviteter. Derfor har vi brug for forskellig beklædning, alt efter af hvilken aktivitet vi udfører.

  Takket være omhyggelig forskning af menneskekroppens behov, i forbindelse med forskellige outdoor-aktiviteter, er det lykkedes Outwet at fremstille den geniale outdoor undertøjsserie Deep Impact.

  Deep Impact-serien er tænkt til brug ved forskellige aktiviteter udendørs. Serien er fremstillet af den bedste tråd, der er tilgængelig på markedet. I fremstillingen er der brugt særlige teknikker, der opretholder den bedste varmeregulering for optimal ydelse og til at fjerne fugt fra huden.

  Deep Impact sørger for, at kroppens optimale temperatur på 37C opretholdes, også i forbindelse med de forskellige outdoor aktiviteter. Desuden sørger Deep Impact for, at kroppen holdes tør. Den specielle "3D termiske luftsystems"
  struktur sikrer perfekt åndbarhed, selv under kraftig anstrengelse.
  Deep Impact består af bukser og en langærmet trøje, i farven sort.
  Som det øvrige Outwet-sortiment er Deep Impact-serien meget strækbar, og sidder derfor altid behageligt tæt til kroppen.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 250,0000000000 Førpris: 500,0000000000 Listprice: 0