Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Outwet Islanda Kashmir & Merino uld svedtrøje Blue

Varenr. 5-ISLANDAMERINOSB
Vælg variant
Størrelse
DKK 299,00
DKK 499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse
    Str. M/L (60-80 kg)

    Outwet Islanda svedtrøje med Kasmir & Merino uld, er det ultimative produkt når det gælder efterårs og vintertræningen, eller som en casual trøje til de kolde måneder. I det barske klima i de mongolske bjerge lever cashmere geden (capra hircus), hvor temperaturen går fra minus 50 grader om vinteren, til plus 40 grader om sommeren. Uldens kvalitet er meget afhængig af dette barske og kolde klima, da ulden kun under disse ekstreme klimaforhold kan udvikle strå tilstrækkelig lange til at spinde. Cashmere er kendt for sin temperaturregulerende egenskab, og giver den nødvendige beskyttelse, så geden kan overleve på de højtliggende Mongolske plateauer, hvor det er vinter 7 måneder om året.

Islanda Merinos er fremstillet af Cachemire uld, Merino uld, Polypropylene og Elastane og fås i størrelse 1 som svarer til str. S/M  Fås i farverne gråmeleret eller støvet blå.
 
Det perfekte match af tekniske tekstilfibre, gør ISLANDA MERINOS unik til brug om vinteren ved ekstrem lave temperature. De fine Merino og Cachemir kvaliteter beskytter kroppen mod kulde, og den åndbare Polypropylen bærer sveden mod ydersiden af baselayeren, hvor den let kan fordampe, så kroppen bliver tør og sikres mod pludselige temperaturændringer. Disse features gør Islanda Merinos unik - og perfekt til mange sportsdiscipliner.
 
Islanda Merinos er et resultatet af hårdt arbejde og test for at sikre den højeste kvalitet af Outwet®-mærket.
 
Egenskaber:
 
Termisk varme regulering
Åndbar
Høj komfort
Naturlig varme fra Merino og Cachemir uld

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 299,0000000000 Førpris: 499,0000000000 Listprice: 0