Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

RED ZONE 7 29" AFS BOOST 15/110-12/148 HG11

Varenr: RZ7-18DFR5B2A
EAN: 8057017982197
DKK 2.499,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Fulcrum Red Zone 7 29" er et rigtig godt mountainbike hjulsæt i mellem prisklassen til Disc bremser.  Hjulsættet er opbygget på en 20 m/m aluminiumsfælg med svejset samling. Fælgen og hjulet er som standard opsat til at kører med en dæk/slange opsætning, men har den feature som Fulcrum kalder 2WAY-FIT READY MTB, hvilket betyder at hjulsættet ved en mindre ombygning med et Converter-kit, kan kører med en slangeløs opsætning kaldet Tubless. Her er slangen dækket fjernet, og erstattet af latex væske som tætningsmiddel, og kræver naturligvis at dækket der benyttes også er Tubless-ready. Ombygnings processen finder du på Fulcrums hjemmeside via dette link. Converter kit og latex væske som skal bruges til ombygning kan tilkøbes separat her på Juhl Cycling sitet. Fulcrum Converter Kit finder du hos os ved et klik på dette link.

  Den knap 28 m/m brede fælg og med hele 28 eger i hvert hjul, giver dig et meget stærkt hjul til brug i almindelig mountainbike terræner, og er ASTM godkendt i kategori 3, hvilket betyder at hjulet kan håndtere niveau forskelle i terrænet op til 61 cm. Den indvendige fælgbrede er 23 m/m hvorfor den anbefalede dækbrede til hjulsættet er mellem 2.00” og 2.35”

  Medvirkende til at opretholde stivheden i baghjulet under påvirkning af kassette og disc bremsen er Fulcrums MONOBLOCK HUB der som navnet antyder er udført i en enhed med indvendige langsgående lameller, og ikke samlet op af flere nav komponenter.

  Navet på hjulsættet er multi anvendeligt ud fra den som teknologi som Fulcrum kalder ONE HUB FIT ALL. Dette betyder i alt sin enkelthed at hjulet via forskelle adapterer kan tilpasses mountainbikes med forskellige bredder og fæstningssystemer i for og baghjul, hvilket og er gældende for kasettebodyen som også kan udskiftes og tilpasses den enkelte geargruppe der sidder på mountainbiken. Dette giver hjulsættet er stor anvendelighed og mulighed for at overflytte dit ynglingshjul fra en mountainbike til en anden.

  For montering af bremserotoren på for og baghjul bruger Fulcrum Center-lock systemet fra Shimano, som pga patent rettigheder hos begge parter kaldes for AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) Låseringen til fastgørelse af bremse rotoren medfølger hjulsættet.

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG11-Speed kassettebody og til 15 m/m stikaksel i forhjul (bredde 110 m/m) Boost og 12 m/m i baghjulet (bredde 148 m/m) Boost. Stikaksler følger ikke med dette hjulsæt.

  Fulcrum Red Zone 7 29” er et hjulsæt hvor du får rigtig meget mountainbike hjul for dine penge, og udseendet har en rigtig ”Woow” faktor for de fleste når man ser det første gang med de flotte hvide declays på siden af hjulet, og kan være din stabile ledsager på dine mountainbike ture de næste mange år frem.

  TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  Dæktype2WAY-FIT READY MTBForhjul kompatibelt medHH15/110 Boost
  Dækstørrelse
  29"Baghjul kompatibelt medHH12/148 Boost
  DisciplinCross country - MarathonEger forhjul28 (14 venstre + 14 højre)
  ASTM kategori
  3
  Eger baghjul28 (14 venstre + 14 højre)
  Vægt 
  1.875 gram
  Eger materialeRustfri stål
  FælgmaterialeAluminiumEger profilRunde, straight pull
  Fælgmateriale
  6062 T6NiplerAluminium
  Profilhøjde20 mmNav forhjulAluminium, aluminium flange
  Fælg højde
  For og bag 20 mm
  Nav forhjulAluminium, aluminium flange
  Fælg bredde
  27,5 m/mLejerLukket lejer
  Indre fælgbredde
  23 m/mAndet
  Aluminium aksel
  BremsesystemDisc bremse Vægtgrænse rytter109 Kg
  Bremse options
  AFS
  GearsystemHG11/Sram -Sram XD - Microspline 12

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2499,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0