Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Racing 3 DB C19 2WF AFS HH12/15-142/12 HG HJULSÆT

Varenr: RC3-19DFR22AS
EAN: 8057017985518
DKK 4.499,00
DKK 5.499,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Et af de nyere Fulcrum hjulsæt som er dukket op i programmet er Racing 3 DB, som appellere voldsomt til de ryttere der kører med discbremse, og som er på udkig efter et hjulsæt, som har hele paletten af tekniske features, men prismæssigt ikke ryger på himmelflugt. På disse hjul er det lykkedes Fulcrum at presse nærmest al deres viden om hjul udført i aluminium ned i et enkelt hjulsæt, og derfor må man gerne have forventninger til dette yderst elegante hjul.

  Den høje styrke i dette hjul skal findes flere steder, dels den specielle aluminiumslegering AL6082, som er brugt på fælgen, den 28mm høje fælg, den øgede fælgbredde samt hele 21 rustfrie ståleger i hvert hjul.


  I forholdet til de hjulsæt som niveaumæssigt ligger under Racing DB, er den indvendige bredde øget til 19mm kontra 17mm, hvilket giver hjulet mere styrke. Racing 3 DB ligger i ASTM kategori 2, hvilket betyder, at hjulet har styrke nok til både at kunne bruges på landevejen, og på fx en gravelcykel som typisk kører på grusstier og andre ujævne terræner.

  Racing 3 DB har det som Fulcrum kalder 2-WAY FIT, hvilket betyder at hjulsættet kan køre med enten en dæk & slange opsætning, eller som tubless (slangeløst) med dæk som er tubeless-ready, og flydende latex væske i luftkammeret. Racing 3 skal i modsætning til de billigere hjul i Fulcrum programmet ikke ”bygges om” men skal blot monteres med de medfølgende ventiler, jf. vejledningen som du finder via dette link. Tubeless opsætninger vinder mere og mere indpas på racercyklen i dag og i fremtiden, og med Racing 3 DB er du også her opdateret med det sidste nye.

  På Racing 3 DB har man også haft fokus på at ramme en så lav vægt som muligt, hvilket er årsag til at alt unødvendig aluminiums materiale, er fjernet mellem hvert eger i fælgen uden at gå på kompromis med styrken i hjulet. Dette stærke og flotte hjulsæt med semi-høj fælgprofil rammer derfor en samlet vægt på kun 1660 gram pr. sæt.

  Fulcrum Racing 3 DB hjulsættet er bygget med det som Fulcrum kalder CUP AND CONE BEARINGS som er et bedre og mere letløbende hjulleje end på de billigere Fulcrum hjul. Lejets udformning gør det ideelt til at modstå og forvalte den kraft der opstår når hjulsættet presset under brug. Lejet kan efterjusteres for at imødekomme slør og slitage.

  Racing 3 DB søger efter den perfekte balance i hjulet, som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt kalder RIM DYNAMIC BALANCE. Enkelt forklaret virker det på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul, er vægtkompenseret med enten øget materiale brug eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

  Da Racing 3 DB grundet 2WAY-FIT ingen udvendige egerhuller har, bruges Fulcrum´s MO-MAG teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

  Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System), som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle race/cross eller gravelcykler med 12mm sti(Thru axle) for og bag, men kan ved hjælp af Fulcrums Converter Kit ombygges til 15mm Thru-aksel i forhjulet.

  Fulcrum Racing 3 DB er et stærkt og bredt anvendeligt hjulsæt, som ikke vil skuffe dig, uanset hvilket underlag af de som hjulet er beregnet til, du vælger at bruge. Hjulsættet er kompatibelt med er Shimano/Sram – Campagnolo samt de sidste nye gearsystemer SRAM XDR.

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body.

  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPE2-Way fit
  EGERPROFIL Rounded, straight pull
  DÆKBREDDE23 - 42 mmNIPLERAluminium
  FÆLGMATERIALEAluminium (6082, T6 Pre-Aging)
  NAV FORAluminium, Aluminium oversize flanger
  FÆLGHØJDE 28mmNAV BAGAluminium, Aluminium oversize flange
  FÆLGBREDDE23,8mm, indvendigt mål 19mm
  LEJERJusterbare Cup & Cones lejer
  BREMSESYSTEMDisc Brake
  FORHJUL KOMPATIBELT
  HH12-100/HH15-100
  BREMSEFLADEAFSBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142
  EGER FOR21, Two-to-One, (14 venstre + 7 højre)KASSETTE OPSÆTNINGShimano/Sram, XDR eller Campagnolo
  EGER BAG21, Two-to-One, (7 venstre + 14 højre) VÆGT 1660g
  EGER MATERIALERustfri ståleger, double butted
  VÆGTGRÆNSE RYTTER109kg
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 4499,0000000000 Førpris: 5499,0000000000 Listprice: 0