Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Racing 3 DB C19 2WF AFS HH12+KIT -HH15+KIT HG11

Varenr: RC3-19DFR22AS
DKK 4.299,00
DKK 5.799,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Det er med stolthed at Fulcrum præsenterer det nyeste medlem af sin Racing-familie med en udvidelse af sit allerede brede udvalg indenfor skivebremse hjulsæt. Fulcrum Racing 3 DB repræsenterer således det nyeste og mest alsidige hjulsystem til dato. Dets aluminiums konstruktion gør det til et overraskende effektivt og pålideligt hjulsæt, som med sikkerhed vil behage, uanset hvor det bliver sat på prøve.

  Fulcrum Racing 3 DB kan anvendes til ren landevejscykling, men udmærker sig i dets udholdenhed på grus, hvilket gør det til et ekstremt alsidigt allround hjulsæt. Racing 3 DB's konstruktion gør det 25% mere komfortabelt end de almindelige landevejshjulsæt f
  or eksempel Racing Zero.

  Komforten kommer som følge af mange nye konstruktionsændringer hvor den nu 19mm brede fælg fremstillet i Premium T6 grade aluminium er en af de væsentlige. 2 Way Fit ™ systemet er justeret så det nu er muligt at anvende øgede dækdimensioner og køre enten clincher eller tubeless dæk, som igen giver mulighed for et lavere tryk. Dæk fra 23mm til 42 mm i bredden kan anvendes

  Racing 3 DB-hjuletsættet med de rigtige dæk tilpasses således let enhver disciplin. Det er ikke kun det at bredere fælge og deres tilsvarende bredere dæk giver mere komfort, men den ekstra bremsekraft, der kommer fra Disc systemet, øger kontakten hvor gummiet møder vejen og giver bedre stopkraft på alle overflader.

  Ved hjælp af 2:1 Two to One ™, hvor to eger gør det arbejde som en eger normalt gør, overføres rytterens kraft langt mere effektivt. Takket være dette system er egernes spænding mere ens balanceret mellem de to sider af navet, og holdbarheden af fælg, nav og eger er forlænget væsentligt.Spildes via friktion, Racing 3 DB indeholder mikrojusteringsforløbssystemet på dens kop- og keglelejer.

  Lavere dæktryk, større dækdimensioner, bedre greb, bredere fælgstruktur, øget komfort og bedre bremsning er bare nogle af fordelene ved dette hjulsæt.
  Hvor mange gange har du forestillet dig et sæt allroundhjul, der både er fremragende om vinteren og med lethed kan anvendes til kørsel i bjergene - perfekte på alle vejflader, pålidelige og klare, når du skal koncentrere dig udelukkende om din træning.

  Racing 3 DB er hjulteknologi på højeste plan der er med til at hæve performance baren i en lang række situationer og sætte nye standarder for tilfredshed og pålidelighed.

  Dette hjulsæt er kompatibelt med Shimano.


  TEKNOLOGIER:

  RDB™ RIM Dynamic Balance | 2:1 two-to-one | MO-MAG™ | Anti-rotation system™ | WIDE RIM TECH | CUP & CONE | DIFFERENTIATED RIM HEIGHT | OVERSIZE FLANGE | HIGH STRENGHT ALUMINIUM | F.i.C. fulcrum identification card - 100% handmade quality |


  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  Dæktype2-Way fit Ready til clincher og tubeless
  Eger for21, Two-to-one (14 left + 7 right)
  Dæk størrelse28"Eger bag21, Two-to-one (7 left + 14 right)
  DisciplinRoad/GravelEger materialeRustfri ståleger
  ASTM Category2
  Eger profil-teknologiTrukne, aerodynamisk profil, double butted
  Vægt1.660gNiplerAluminium
  FælgmaterialeAluminium (6082, T6PreAging), R2-Milling
  Nav forAluminium, Aluminium flanger
  New CellNew CellNav bagAluminium, Aluminium oversize flange
  Fælghøjde For/bag: 28mm
  Aksel materialeAluminium
  Fælgbredde23,8mm, Innerchannel: 19mmETRTO 17CAksel kompatibilitetQR
  Dækbredde23mm - 42mm
  LejerJusterbart Cup & Cones bearingsystem
  BremsesystemDiscbremserAndetAluminum Axle. QR only with optional accessories
  Bremseoptions
  AFS
  Vægtbegrænsning109kg (med rytter)
  For axle kompatibilitet
  HH15-100/HH12-100BodyHG11, Campy, Optional: XDr
  Bag axle kompatibilitetHH12-142/HH12-135
  FÆLGE  • Milled rim:
  Denne bearbejdning gør det muligt at reducere den perifere vægt og gør hjulene ekstremt reaktive.

  • Differentieret fælghøjde:
  For 25mm for at få en god håndtering; Bag 30mm for at overføre al kraft til hjulet.

  NAV


  • Oversize navhus i aluminium giver øget lateral stivhed og reducerer vægten til et minimum.


  OVERSIZE FLANGE


  • Oversize aluminiumflange med 9% højere torsions-stivhed.

  • Større reaktivitet over for hver ændring i pedaltiden og mere effektiv kraftoverførsel til hjulet.  EGER, NIPLER & LEJRE


  • Dobbelt butted ståleger med aeroprofil - 18 for og 20 bag og aluminiumsnipler.

  • 2:1 (Two-to-One), hvor to eger gør det arbejde som en eger normalt gør, overføres rytterens kraft langt mere effektivt. Takket være dette system er egernes spænding mere ens balanceret mellem de to sider af navet, og holdbarheden af fælg, nav og eger er forlænget væsentligt.

  • Anti-rotations-systemet hæver baren for, hvad opspænding af hjulet kan give af effekt. Designet på eger og navhus er forbedret for at skabe et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig.
   
     

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 4299,0000000000 Førpris: 5799,0000000000 Listprice: 0