Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Racing 4 DB AFS TA 142/12 + QR kit HG HJULSÆT

Varenr: RC4-18DFR22A
EAN: 8057017981947
DKK 2.999,00
DKK 3.799,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Med lanceringen af Fulcrum Racing 4 DB bevæger man sig ind kategorien af hjul med en semi-højde fælgprofil. Her er en begyndende fokus på hjulets og cykles aerodynamiske aftryk, hvilket betyder at Racing 4 DB og bruges af triatleters cykler som et godt træningshjul.

  Bruges dette hjulsæt til enten som Gravel eller Cross hjul, bør du montere et DRP (DIRT ROAD PROTECTION) KIT for at beskytte hjulsættets lejer yderligere mod vand og støv, som kan forkorte holdbarheden af lejet. På dette hjulsæt bruges DRP KIT 2.

  De 35mm høje fælge giver udover en god aerodynamik, en øget stivhed i hjulene, og dermed en højere fart.

  Racing 4 DB har rustfrie stål straight pull eger i begge hjul - 16 for (8 højre/8 venstre) og 24 bag (16 højre/8 venstre). Sammen med MONOBLOCK navet opnås den ønskede styrke, der skal til for absorbere de store kræfter, der kommer fra disc bremsen, og ikke mindst fra kæde og kassetten bag. MONOBLOCK HUB er, som navnet antyder, er udført i en enhed med indvendige langsgående lameller, og ikke samlet op af flere nav komponenter.

  Med Fulcrums ANTI ROTATION SYSTEM hæves niveauet for, hvad eger opspænding af hjulet kan give af effekt. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen. Dette betyder at hjulet til enhver tid opretholder den eger tilspænding, som det er produceret med.
  Racing 4 DB er også udstyret med den feature som Fulcrum kalder ”2 WAY-FIT READY ”, hvilket betyder at hjulsættet som standard køres med dæk og slange, men via en mindre ombygning kan opsættes til Tubeless (Slangeløst) med udvalgte Schwalbe dæk. Vejledningen til ombygning af hjulsættet, og hvad der skal bruges med henblik på Tubeless opsætning finder du på Fulcrums hjemmeside (Se link)

  Som på fælgbremse udgaven af Racing 4 finder man på denne model med Disc bremse også en øget fælgbredde i forholdet til tidligere. Den øgede bredde optimere styrken i hjulet og giver mulighed for at montere et bredere dæk på fx. 25mm på hjulsættet, ja faktisk kan der uden problemer monteres dæk helt op til 50 m/m. Det bredere 25mm landevejsdæk giver et bedre aerodynamisk slip, øger kørekomforten og sænker ikke mindst rullemodstanden på asfalten.

  Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System), som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle race/cross eller gravelcykler med 12mm stikaksler (Thru axle) for og bag, men kan ved hjælp af Fulcrums Converter Kit ombygges til klassisk QR (Quick Release) eller til fx 15mm stikaksel i forhjulet.

  Fulcrum Racing 4 DB er samlet set et meget bredt anvendeligt hjulsæt som kan bruges på racercyklen, tri-cyklen eller på gravelcyklen, da modellen er ASTM kategori 2 godkendte. Visuelt vil hjulsættet passer til mange race og tricykler i dag som har fokus på en aerodynamisk profil.

  Hjulsættet er kompatibelt med Shimano/Sram. Fås også til Campagnolo og med mulighed for ombygning til SRAM XDR.

  Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆTYPE2-Way FitTM ReadyEGER PROFILRounded, straight pull
  DÆKBREDDE23 - 50mm
  NIPLERAluminium
  FÆLGMATERIALEAluminiumNAV FORAluminium, aluminium flange
  FÆLGHØJDEFor og bag 35mmNAV BAGAluminium, aluminium flange
  FÆLGBREDDE22mm ETRTO 17CLEJERIndustri lejer
  BREMSESYSTEMDisc brakeFOR AKSEL KOMPATIBILITETQR/HH15-100/HH12-100 (skruer medfølger ikke)
  BREMSE MULIGHEDERAFSTMBAG AKSEL KOMPATIBILITETQR/HH12-142/HH12-135 (skruer medfølger ikke)
  EGER FOR24 (8 højre, 16 venstre)BODYPlasma behandlet, Shimano
  EGER BAG24 (16 højre, 8 venstre)VÆGT1.690g
  EGER MATERIALE
  Rustfri stålVÆGT BEGRÆNSNING109kg

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2999,0000000000 Førpris: 3799,0000000000 Listprice: 0