Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Racing 7 DB AFS 12/15/QR/100 - 12/142/QR135 KIT

Varenr: RC7-18DFR22A
EAN: 8057017985204
DKK 2.199,00

Ikke på lager Leveringstid: 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Med Racing 7 Disc Brake (DB) hjulsættet introducerer Fulcrum en helt ny måde at opleve cykling på. Valget af et større dæk - 28mm eller derover - giver øget komfort på de længere ture og muligheden for, at udfordre forskellige landskaber langs vejen uden at skulle stoppe, fordi du skal passere et stykke grusvej eller skov. Pludselig har du muligheden for, at gøre dine ture mere vovede og mere spontane ...

  Racing 7 DB er et hjulsæt til kørsel på grusveje - et udholdenhedshjul, der er pålideligt og omhyggeligt bygget, og som sikrer, at flest muligt få maximalt ud af deres lange ture. Med en perfekt justeret cykel kan du koncentrere dig om glæden ved at cykle.

  AFS AXLE SYSTEM - Axial Fixing System ™ er en løsning, der er udviklet af Fulcrum® for at fastgøre skivebremsen på navet. Den begrænsning, som frigørelsesmekanismen giver, er større end i de velkendte standarder, og gør det muligt at opnå større strukturel stivhed og dermed en mere præcis og kraftig nedbremsning.

  ONE HUB FITS ALL er en teknologi udviklet af Fulcrum, der let og hurtigt giver dig muligheden for, at skifte kassette-bodyen fra et hjul til et andet, hvis begge hjul har denne teknologi.

  Fulcrum® er en af de første hjulsproducenter på markedet, der tilbyder DISC SPECIFIC RIM. Fulcrum®'s R&D department har udviklet en helt ny profil, der har til formål at spare hvert enkelt gram vægt og forbedre aerodynamikken mest effektivt. Den nye bredde fælg gør det muligt at bruge dæk på 25/28 mm opad, og dermed opnå en langt mere komfortabel kørsel.

  ASSYMMETRIC RIM er udviklet for at forbedre kantspændingen og balancerer kræfterne fra bremser og kassetter.

  At hjulsættet er 2WAY-FIT-READY vil sige, at det ved hjælp af en bestemt procedure udstukket fra Hutchinson, kan laves om fra at bruges med slange, til at køre Tubeless. For at sikre den korrekte transformation af hjulene er det obligatorisk, at respektere vejledningen.   FÆLGE


  Den 24,5mm høje forfælg sikrer optimale styreegenskaber og den 27,5mm høje bagfælg giver ekstra stivhed og bedre overførsel af rytterens tråd ud i hjulet.

  Den nye asymmetriske bagfælg giver en bedre balance med egerspændingen mellem højre og venstre side. Det gør, at den traditionelle asymmetriske opspænding i et baghjul næsten ophører, og hjulet bliver væsentligt stærkere, stivere og får hurtigere respons, når der trædes til.
  LEJER


  Top kvalitet lukket stållejer, som reducerer friktion og sikrer ensartet ydeevne.
  EGER


  Ståleger med 2mm tværsnit øger spænding og stivhed.

  Den nye 24 egers konstruktion og den asymmetriske bagfælg giver mærkbare forbedringer i kraft af større vridningsstabilitet, øget lateral styrke og hurtigere respons ved acceleration. 

  Konstruktionen giver også mulighed for højere og mere ensartet egerspænding i baghjulet.
  TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  DæktypeDæk og slange, 2-Way Fit ReadyEger profilRounded, J-pull
  Dæk muligheder28mm til 62mmNiplerAluminium
  FælgmaterialeAluminium, asymetriskNav forAluminium, aluminium flange
  FælghøjdeFor og bag 22mmNav bagAluminium, aluminium oversize flange
  Fælgbredde23,8mm, ETRTO 19CLejerLukket industri lejer
  BremsesystemDisc brakeForhjul kompatibeltHH15/HH12/QR -100 (no skewers incl.)
  Bremseflade materialeAluminium bremseflade, turnedBaghjul kompatibeltHH12/142 - QR135 (no skewers incl.)
  Eger for24 (16 venstre + 8 højre)BodyPlasma behandlet, Shimano
  Eger bag24 (8 venstre + 16 højre)Vægt1.740g
  Eger materialeRustfri stålVægtgrænse rytter
  109kg
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2199,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0