Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Racing Speed 55 carbon clincher Campa CERAMIC

Varenr: RS-18C5FRC
EAN: 8057017982104
DKK 11.999,00
DKK 17.999,00

På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  SPEED 55C er Fulcrums top of the range clincher-hjulsæt, som afspejler Fulcrums R & D-teams langvarige forskning i carbon materialer. Full carbonfælgen har, takket være den nye AC3™ -teknologi, fået et komplet facelift, både hvad angår carbonfiber vævningen og bremsefladen.

  Det nyudviklede twill-vævede carbonfiber mønster, forbedrer både fælgens elastiske responsevne, og øger reaktiviteten til stor glæde for både langdistance ryttere, sprintere og triatleter.
  Med en fælghøjde på 55mm vil du opleve at effekten øges, og at du får mest muligt ud af svinghjulseffekten, der skabes ved fælgens rotation. Med SPEED 55C kan du opnå utrolige hastigheder, og en optimal understøttelse under de stærkeste accelerationer.

  Dette hjulsæt er ideelt til korte klatretur i bjergene, til landevejsløb og til triathlon-løb, hvor du får maximalt ud af aerodynamikken. Med det aerodynamiske hjulsæt går der ikke en eneste watt til spilde, og du er klar til acceleration.
  Kort sagt vil SPEED 55C sørge for alt hvad du behøver for at nå dine mål.  FÆLGEN

  Den nye 55mm høje carbonfælg er skabt specielt med acceleration og nedbremsning for øje. Nedbremsningen er takket være AC3™-teknologien optimeret til brug i alle typer vejr.

  Den aerodynamiske profil forbliver afbalanceret, nem at håndtere og hurtig på stigningerne takket være en afbalanceret og reaktiv fælg.

  Fælgen har en ekstremt begrænset vægt og dens glatte overflade efterlader et fuldendt indtryk.  EGER & NIPLER


  Egerens Aero profil sikrer den maksimale aerodynamiske brydning. Takket være det valgte materiale i rustfri stål, sikres lavere vægt og større reaktivitet.

  Nipples selvlåsende system giver den rigtige spænding af egerne og kræver ingen vedligeholdelse.

  Med Two-to-Oneteknologien fordobles antallet af eger, så to eger gør det arbejde, som en ege normalt gør. Slækkelse og vridning begrænses på den måde til et minimum, og overførelsen af rytterens kraft bliver langt mere effektiv. Takket være dette system er egernes spænding mere ens balanceret mellem de to sider af navet, og holdbarheden for fælg, nav, og eger forlænges væsentligt.

  Niplerne er blevet redesignet og ved hjælp af MoMag™ tech er monteringsprocessen nu blevet lettere og fastholder niplernes placering.


  NAV OG OVERSIZE FLANGE


  For nav er fremstillet i carbon med aluminiumflange og bag nav i aluminium med oversizealuminiumflange. Denne opbygning sikre hjulet lateral stivhed, øget torsionstivhed og vægten reduceres til det mindst mulige.

  Sammen med Two-to-One ™ teknologien sikres en større vridningsstivhed og reducerer vægten til et minimum. Større stivhed giver større reaktivitet ved temposkift, som i sidste ende betyder en mere effektiv transmission af watt ud til hjulene.

  USB ceramic lejer og justerbare lejeskål og konus-system (Cup & Cones).

  Plasma behandlet body og aluminium aksel.  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:


  DæktypeDæk og slange - clincher
  Eger for
  18 (9 venstre + 9 højre)
  Dækvidde25mm - 50mmEger bag
  21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
  Vægt1.470gEger materialeRustfri stål, double butted
  FælgmaterialeFull carbon, twill carbon fibre finishingEger profil-teknologiAero, straight pull
  Fælghøjde55mmNiplerAluminium
  Fælgbredde24,2mm, ETRTO 17CNav forCarbon, Aluminium flange
  BremsesystemFælgbremserNav bag
  Aluminium, Aluminium oversize flange
  Bremseflade materialeTwill carbon fiber med AC3 treatmentLejerUSB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system (Cup & Cones)
  Aksel for kompatibilitetQRAkselAluminium
  Aksel bag kompatibilitetQRAndetPlasmabehandlet Campa body

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 11999,0000000000 Førpris: 17999,0000000000 Listprice: 0