Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Racing Zero DB C19 2WFCampa USB 142/12 HJULSÆT

Varenr: R0-20DFR22AC
EAN: 8057017987284
DKK 5.999,00
DKK 7.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

   

  Med lanceringen af Fulcrum Racing Zero DB har ønsket fra producentens side været at skabe et DISC hjul med de samme kvaliteter og format som på den populære udgave til fælgbremse. Dette er blevet til et meget vellykket projekt, der samtidig er tilføjet de sidste nye tekniske forbedringer og opdateringer indenfor hjulsæt med disc bremser.

  Racing Zero DB har en semi-høj aluminiums profil på 30 m/m for og bag. Hjulsættet er godkendt i ASTM kategori 2 hvilket betyder at hjulsættet kan benyttes på landevejen, på grusstier eller andre ujævne terræner hvor man fx bruger en gravel eller crosscykel.

  For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen i træksiden at hjulet også, at eger længden forkortes og den samlede styrke øges. Disse tiltag betyder i sidste ende at de kræfter rytter lægger i pedalerne giver en øget hastighed af racercyklen. Fulcrum kalder denne teknologi for TWO-TO-ONE og OVERSIZE FLANGE TECHNOLOGY. For at udligne det horisonttable pres i hele hjulsættet og absorbere kraften fra skivebremse, er forhjulet (7/14) opspændt, altså modsat opspændingen i baghjulet.

  Racing Zero DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

  At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

  Hjulsættet er opbygget med det som Fulcrum kalder WIDE RIM BED som er et udtryk som henleder til den knap 24 m/m udvendige, og 19 m/m indvendige fælgbredde. Den øgede fælgbredde giver en øget styrke, og monteret med fx et 25 m/m dæk et minimalt aerodynamisk aftryk. Fordelen ved den øgede dæk er ligeledes en højere kørekomfort, samt en lavere rullemodstand på asfalten.

  Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Racing Zero DB adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50 % lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

  Racing Zero DB har det som Fulcrum kalder 2-WAY FIT hvilket betyder at hjulsættet kan køre med enten en dæk & slange opsætning, eller som tubless (slangeløst) med dæk som er tubless-ready, og flydende latex væske i luftkammeret. Racing Zero DB skal i modsætning til de billigere hjul i Fulcrum programmet ikke ”bygges om” men skal blot monteres med de medfølgende ventiler, og væske jf. vejledningen. Tubless opsætninger vinder mere og mere indpas på racercyklen i dag og i fremtiden, og med Racing Zero DB er du også her opdateret med det sidste nye.

  Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System) som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle race/cross eller gravelcykler med 12 m/m stikaksler (Thurax) for og bag.

  På et højteknologisk hjulsæt som dette har man naturligvis også fokus på at den samlede vægt af sættet skal være så lav som muligt, og dette uden at gå på kompromis med holdbarhed og styrke. I kampen om at holde vægten nede har man fjernet al overflødig aluminiums materiale mellem hvert eger, indbygget carbon nav i forhjulet og brugt den bedste og lettest mulige aluminiumslegering. Dette betyder at Racing Zero DB holder sig på en samlet vægt af blot 1590 gram pr. sæt hvilket er ganske imponerende af et hjul som skal håndtere voldsomme kræfter fra både disc-bremse og kassetten.

  Fulcrum Racing Zero DB lever helt op til de forventninger man kan tillade sig at have til sådan et hjulsæt, og producentens ønske om at fremstille en disc-udgave af den populære model er lykkedes særdeles godt.  Racing Zero DB er kompatibelt med Campagnolo men kan også leveres til Shimano og Sram XDR kassettebody.

  Hjulsættet her passer til Campagnolo kassette body.


  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPEDæk og slange, 2 Way Fit
  EGER FOR
  21 (14 venstre + 7 højre), Two-to-One
  DÆKBREDDE23 mm - 50 mmEGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
  VÆGT - KOMPLET HJULSÆT1.590g
  EGER MATERIALEAluminium
  FÆLGMATERIALEAluminium (6082, T6 Pre-Aging)
  EGER PROFIL TEKNOLOGIAero, straight pull
  FÆLGHØJDE
  30mmNIPLERAluminium
  FÆLGBREDDE23,8mm
  NAV FORCarbon, Aluminium oversize flange
  FÆLGBREDDE19mm
  NAV BAG
  Aluminium, Aluminium oversize flange
  BREMSESYSTEM
  Disc brake
  AKSELUSB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system
  AKSEL KOMPATIBILITETHH12-100 for
  HH12-142 bag
  ANDETPlasma behandlet CAMPA freehub; Aluminium Axle. Ryttervægt max 109 kg.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 5999,0000000000 Førpris: 7999,0000000000 Listprice: 0