Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Rapid Red 3 650B DB 2WF C24 HH12+kit HH12/142 HG

Varenr: RR3-21DFR227AS
EAN: 8057017987956
DKK 3.299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Fulcrum Rapid Red 3 DB er den italienske producents sidste nye model indenfor kategorien af gravel hjul. Rapid Red 3 DB er helt specifikt rettet mod gravelryttere som er en gruppe der er i hastig vækst over hele verden. Gravel hjulsættet her skiller sig ud fra almindelige landevejshjul ved at have en endnu bredere fælg end man nu ser på landevejshjulet, og er samtidig opspændt med flere eger (24 for og bag). I dette tilfælde er den udvendige fælgbredde på hele 29 mm og indvendigt 24 mm hvilket næsten kalder på et dæk med et stort luftkammer. Fulcrum anbefaler derfor dækstørrelser mellem 30 og 46 mm i bredden som de ideelle størrelser.

  Den største forskel mellem de 2 gravel modeller som Fulcrum tilbyder i deres sortiment er at Rapid 3 DB er lettere end Rapid 5 DB,  og ligeledes er monteret med bedre hjullejer end den billigere udgave. (CUP AND CONE)

  Rapid 3 DB hjulsættet her er bygget op med det som Fulcrum kalder CUP AND CONE BEARINGS som er et bedre og mere letløbende hjulleje end på de billigere Fulcrum hjul. Lejets udformning gør det ideelt til at modstå og forvalte den kraft der opstår når hjulsættet presset under brug. Lejet kan efterjusteres for at imødekomme slør og slitage.

  Medvirkende til at opretholde stivheden i baghjulet under påvirkning af kassette og disc bremsen er Fulcrums MONOBLOCK HUB der som navnet antyder er udført i en enhed med indvendige langsgående lameller, og ikke samlet op af flere nav komponenter.

  Lige så stærkt medvirkende til en øget stivhed i hjulet er den feature som Fulcrum kalder ASYMMETRIC RIM DESIGN som er en asymmetrisk profileret fælg der øger styrken i kassettesiden på baghjulet. For at opnå en samlet lavere vægt af hjulene er alt overflødig materiale fjernet mellem hvert enkelt eger ved hjælp at CNC teknologi.

  Rapid Red 3 DB er et ASTM 2 hjul hvilket betyder at hjulsættet må bruges i ujævne terræner med højde forskelle på op til 15 cm, hvilket er rigeligt når man tænker på de grus, skovstier og lign. som er gravelcyklens favorit område at kører i.

  Rapid Red 3 DB er også udstyret med den feature som Fulcrum kalder ”2 WAY-FIT READY ” hvilket betyder at hjulsættet som standard køres med dæk og slange, men via en mindre ombygning kan opsættes til Tubeless (Slangeløst). Vejledningen til ombygning af hjulsættet, og hvad der skal bruges med henblik på Tubeless opsætning finder du på Fulcrums hjemmeside (Se link). Opsættes hjulet til Tubeless, vær da opmærksom på ikke at overskride det maximale dæktryk for fælgen.

  Ventiler til brug for opsætning af hjulsættet til Tubeless medfølger til dette hjulsæt.

  For at sikre rytterens synlighed er hjulsættets staferinger reflektive når disse påvirkes af fx. billygter, og ekstra markanter medfølger som kan monteres efter eget ønske.

  Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System) som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer til alle gravel eller crosscykler med 12 m/m stikaksler (Thurax) for og bag.

  Rapid Red 3 DB er et flot og superstærkt hjul opspændt med hele 24 eger i for og baghjul, med et meget stilrent udseende som vil matche enhver gravelcykel. Prismæssigt er ligger hjulsættet i mellemklassen, og henvender sig til rytteren som ønsker og forventer sig mere af sit hjulsæt, end blot de mest gense features som findes på et standard hjul.

  Hjulsættet her er kompatibelt med Shimano HG11/Sram men kan også leveres i udgaver med Sram XDR og Campagnolo kassettebody. Du finder disse hjul i oversigten FULCRUM GRAVEL.

  Vær opmærksom på at denne model er med hjulstørrelse 650B - 27,5"


  DÆKTYPE2-Way fit ready
  EGERPROFILRounded, straight pull
  DÆKMULIGHEDER30 mm - 46 mmNIPLERAluminium
  FÆLGSTØRRELSE650B - 27,5"NAV FORAluminium, Oversize flange
  FÆLGHØJDE24 mmNAV BAGAluminium, Oversize flange
  FÆLGBREDDE29 mm, indvendigt mål 24 mm
  LEJERLukkede Cup and Cone lejer.
  BREMSESYSTEMDisc Brake
  FORHJUL KOMPATIBELT
  HH12-100 
  BREMSEFLADEAFSBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142
  EGER FOR24KASSETTE OPSÆTNINGShimano/Sram, XDR - Campagnolo
  EGER BAG24VÆGT1640 gram
  EGER MATERIALERustfri stål double buttedVÆGTGRÆNSE RYTTER120 kg incl.rytter/cykel/oppakning.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 3299,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0