Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Imuro SF cykelhandsker rød

Varenr: 7-3103235.440
Størrelse
DKK 99,00
DKK 299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

  HÅNDRYGGEN: Micro Mesh + Lycra matt + 2-way Spandex
  HÅNDFLADEN: Duradero
  FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, Pull off system, Gel-Technology, Silicone-Grip, reflekterende print, blødt tørre-område ved tommelfingrene

  Imuro er en moderne allround handske, i høj kvalitet med mange funktioner og et sporty look.
  Roeckl har kombineret en luftige, lys Micro Mesh og Lycra på håndryggen med en 2-vejs Spandex. Håndfladen er lavet af Duradero, som er et slidstærkt, komfortabelt og syntetisk ruskindsmateriale.
  Takket være det gennemprøvede Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale, reduceres belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Ergonomisk Cut gel polstring dæmper tryk og vibrationer, og forhindrer for stor belastning. Med Gel-technology i håndfladen fremstillet af silikone-gel opnås et ekstremt stød- og vibrationsabsorberende system.
  Den omfattende område i håndfladen med silikone-coating sikrer et bedre greb på styret (i tørt vejr) og en mere præcision styring.
  Det patenterede og eksklusive Roeckl Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt, inderst på de 2 midterste fingre bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken.
  Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i et meget blødt mikrofleece materiale.
  Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. Det karakteristiske Roeckl håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket, og giver handsken de sidste visuelle highlights.

  FIND DIN HANDSKESTØRRELSE

  Mål hånden med et målebånd - alternativt et bånd/snor, som du derefter måler på en lineal.

  Åben din hånd og grib om målebåndet, knyt ikke hånden for hårdt, men forestil dig, at du holder om dit styr.

  Se skema her >>.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 99,0000000000 Førpris: 299,0000000000 Listprice: 0