Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Mantua Gravel FF cykelhandsker sort

Varenr: 7-3104824.000
Størrelse
DKK 250,00
DKK 350,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.
  HÅNDRYGGEN:Solar Tan Thru® - gen 2

  HÅNDFLADEN: Durasense

  FUNKTIONER:Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, All-Weather-Gripp, Gel-technology, blødt tørre-område ved tommelfingrene, reflekterende print.

  Lange fingerhandsker til sommerbrug? Hvis man spørger Roeckl siger de ja absolut! Ikke bare til en tur på mountainbiken, men også på race eller gravelcyklen. Med lange fingerhandsker opnås maksimalt greb på styret og dermed præcis og hurtig brug af både gear og bremser.
  Den luftige Mantua-handske er ekstrem let og føles som et ekstra lag hud, og i tilfælde af styrt beskyttes hele hånden fra hudafskrabninger. Håndryggen er fremstillet af Solar Tan Thru®, et yderst åndbart materiale, hvor solens stråler kan passere og stadig brune.
  Håndfladen er fremstillet i et tyndt, blødt og vejr-resistent Durasense-materiale, som er en form for syntetisk læder udstyret med alle Roeckls funktionelle features. Af kvaliteter, der vedrører komforten kan nævnes Ergonomic Cut gel padding og Comfort Innovation. Silikonebelægning og All-weather-gripp sørger for maksimalt greb i både vådt og tørt vejr.. Et reflekterende kantbånd afrunder handsken på det helt rigtige sted.

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

  Brug linket her:

  ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 250,0000000000 Førpris: 350,0000000000 Listprice: 0