Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Rabal FF vinter cykelhandsker sort

Varenr: 7-3103797.000
Størrelse
DKK 549,00

På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Vi anbefaler at bestille en hel størrelse mindre, end du normalt bruger.

  HÅNDRYGGEN: Gore Windstopper® Tornado, Roeck-Proof® Windproof
  HÅNDFLADEN: Durasense Wr
  FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, Touchscreen kompatible, All Weather Gripp, skumpolstring, strikket elastisk manchet ved håndled, reflekterende print, tommelfinger lavet af Gore Windstopper® Tornado.

  Rabal erstatter den prisbelønnede model Romagna, som flere måske husker og stadig bruger.
  På håndryggen har Roeckls skræddere kombineret Roeck-Proof® Windproof og Gore Windstopper® Tornado-materialet. Gore Windstopper® Tornado er vendt med indersiden udad for at give et cool look og for at matche det velkendte design fra Romagna. Roeck-Proof® Windproof er et åndbart og blødt softshell materiale, som Roeckl har taget patent på. Gore Windstopper® Tornado er både vindtæt og åndbart, men materialet minder mere om fleece.

  Håndfladen er fremstillet af Durasense, som er et vandtæt og robust syntetisk ruskindsmateriale, som samtidig sikrer rytteren perfekt kontrol over styreegenskaber og gear- og bremsegreb.

  Rabals funktioner er ikke kun unikke på grund af materialernes høje kvalitet. 
  For at beskytte det følsomme område ved tommelfingeren er det patenterede materiale Comfort-Innovation anvendt. Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale, lavet af enten Flex-Foam eller Gel, reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. 

  Det ergonomiske Cut håndfladedesign har en højkvalitets skumpolstring, der beskytter de følsomme nerver i hånden mod overtryk, og giver en perfekt pasform. 

  All Weather Gripp sikrer et sikkert greb, uanset vejret. I tørt vejr sikres grebet af silikonelaget i Roeckl logoet og i vådt vejr af selve forings-materialet, der er anvendt i håndfladen. 

  Den bløde Neopren manchet, der omgiver håndleddet, sørger for at handsken sidder godt til, uden at stramme. Den nye, flade lukkemekanisme med præget logo kan strammes fuldstændigt til, og holder således den varme luft inde i handsken.

  Rabal er touch-screen kompatibel, takket være en særlig funktion på både pegefinger og tommelfinger, der betyder, at du kan tage opkald på din smartphone uden at tage handskerne af. Den brede fleece tommelfinger lavet af Gore Windstopper® Tornado fungerer som en visker eller et lommetørklæde. Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. 
  Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket og giver handsken de sidste visuelle highlights.

  MACHINE WASHABLE - Kan vaskes uden skyllemiddel ved 30 °C i vaskemaskinen. Ikke egnet til tørretumbler.

  FIND DIN HANDSKESTØRRELSE 

  Mål hånden med et målebånd - alternativt et bånd/snor, som du derefter måler på en lineal. 

  Åben din hånd og grib om målebåndet, knyt ikke hånden for hårdt, men forestil dig, at du holder om dit styr.

  Se skema her >>.

  ROECKL er en af vores nøje udvalgte leverandører. Roeckl har 170 års erfaring i handsker og er efter vores mening den bedste og mest innovative handskeproducent på markedet.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 549,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0