Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Rosello FF vinter cykelhandsker sort

Varenr: 7-3103800.000
Størrelse
DKK 599,00

På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Vi anbefaler at bestille en hel størrelse mindre, end du normalt bruger.

  HÅNDRYGGEN: Windstopper® Soft Shell Elastisk, Roeck-Proof®
  HÅNDFLADEN: Durasense Wr
  FUNKTIONER: Comfort-Innovation, ergonomisk Cut, Touchscreen kompatible, All-Weather-Gripp skumpolstring, strikket og elastisk manchet ved håndled, reflekterende print

  Rosello model er kendetegnet ved sin slanke silhuet samt sofistikerede vifte af funktioner. Håndryggen af Rosello er fremstillet af Gore Windstopper® Soft Shell Elastik, som beskytter dine hænder mod kolde vinde. Hertil kommer et varmt inderfor, som forhindrer at dine hænder bliver kolde på lange cykelture. Det elastiske lukketøj og den strikkede manchet lukker tæt omkring håndleddet, og holder den varme luft inde i handsken.

  Håndfladen består af Durasense WR, et robust, blødt og tyndt syntetisk ruskinds materiale. Takket være Roeckls patenterede Comfort-Innovation - som er et sømløst materiale - reduceres belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren. Det ergonomiske Cut håndflade design beskytter håndfladen mod tryk og vibrationer.

  For at sikre den bedste kontrol og det mest sikre greb, er håndfladen udstyret med et lag All-Weather-Grip skum polstring. I tørt vejr sikres grebet af et silikone-lag og i vådt vejr af selve forings materialet.

  Rosello er desuden touch screen kompatibel, hvilket betyder, at du kan tage opkald på din smartphone uden at tage handskerne af. De reflekterende Roeckl bogstaver på pegefingeren, den tredimensionelle prægning og det diskrete Roeckl håndlogo på bagsiden af hånden understreger Rosellos enkle og sporty design.  Materialer/features:

  GORE® WINDSTOPPER® Soft Shell Elastic & GORE WINDSTOPPER Tornado - Vindtæt og åndbar fleece og soft shell.

  ROECK-PROOF - Robust soft cell

  COMFORT INNOVATION - Effektiv ergonomisk skum polstring reducerer tryk og vibrationer i området ved grebet mellem tommel og pegefinger.

  ERGONOMIC CUT - Anatomisk palm design.

  TOUCHSCREEN COMPATIBLE - Ring op med din smartphone uden at tage handskerne af.

  ALL-WEATHER-GRIP
  -
  sikrer et sikkert greb, uanset vejret. I tørt vejr sikres grebet af silikonelaget i Roeckl logoet og i vådt vejr af selve forings-materialet, der er anvendt i håndfladen. 

  REFLECT - Reflekser

  DURASENSE WR - Et vandtæt og robust syntetisk ruskindsmateriale, som samtidig sikrer rytteren perfekt kontrol over styreegenskaber og bremse/skiftegreb.

  MACHINE WASHABLE - Kan vaskes uden skyllemiddel ved 30 °C i vaskemaskinen. Ikke egnet til tørretumbler.

  FIND DIN HANDSKESTØRRELSE

  Mål hånden med et målebånd - alternativt et bånd/snor, som du derefter måler på en lineal.

  Åben din hånd og grib om målebåndet, knyt ikke hånden for hårdt, men forestil dig, at du holder om dit styr.

  Se skema her >>.

  ROECKL er en af vores nøje udvalgte leverandører. Roeckl har 170 års erfaring i handsker og er efter vores mening den bedste og mest innovative handskeproducent på markedet.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 599,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0