Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Gran Depart Copenhagen Bibshorts Sort/Rød

Varenr: S-RE1075GITGDC2TDF
Størrelse
DKK 1.099,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse


  De lækre Grand Depart Bibshorts er et fantastisk sæt cykelbukser som matcher det høje niveau af kollektionen til fulde.
  Cykelbukserne er produceret i det materiale som Santini kalder ThunderBike, der er et let elastisk kompressions materiale forsynet med en form for silikone bånd for enden af cykelbukserne, som har til hensigt at opretholde bukserne på samme sted som de blev placeret da man tog den på, selv nå rytteren arbejder hårdt på cyklen.

  Thunderbike materialet er også meget åndbart, hvilket gør cykelbukserne til en behagelig oplevelse på de varme sommerdage på cyklen. Et at de vigtigste elementer i en god cykelbuks er den pude eller indlæg som bukserne er udstyret med. I dette tilfælde er det en pude ved navn GITevo som er blandt de bedste puder som producenten tilbyder, og tillader uden problemer mange timer ophold i sadlen uden at blive alt for ødelagt. Dette skyldes den meget alsidige pude som bla. består af et lag af gel-elastomer som er med til at absorberer de stød der kommer fra asfalten man kører på, og samtidig fordeler siddeknoglernes tryksted hele tiden under hver pedalomdrejning.

  Grand Depart Copenhagen er en del af hele den kollektion der findes af samme navn, og som ud over cykelbukserne også består at en jersey, cykelkasket, handsker og strømper i samme design. Du finder alle delene i topmenuen TOUR DE FRANCE øverst på sitet.

  Ser man på designet, symboliserer de 5 hvide striber på låret, de 5 byer som får besøg af tour karavanen i Danmark, de 3 striber på siden, står for de 3 etaper som køre i DK og som afsluttes med at overgå i et Dannebrogsflag som en hyldest til Danmark som vært for de 3 dage. Det hele flot og elegant inkorporeret i et stilfuldt design som den italienske producent har formået til perfektion. 

  Grand Depart cykeltøjet vil mange sikkert tænke på at sikre sig som det vi synes det er: et flot sæt cykeltøj, men også som et evigt minde om dengang Touren endelig kom til Danmark. En begivenhed som der sikkert går mange år før sker igen.

  Grand Depart Copenhagen cykelbukserne fremstilles i begrænset antal, og kan leveres i 8 forskellige størrelser fra XS-4XL

  Du finder den rigtige størrelse ved at bruge vores SANTINI STØRRELSEGUIDE som du finder via linket her.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1099,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0