Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Gran Depart Copenhagen SS Jersey Rød/Hvid

Varenr: S-RE94075CGDC2TDF
Størrelse
DKK 899,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse


  Santini Grand Depart Copenhagen jerseyen er en den italienske producents kæmpe hyldest til den længe ventede Tour start i Danmark. I designet af trøjen er der virkelig tænkt over udseendet, hvad den symboliserer og at trøjen kunne gå hen og blive et superflot minde for rigtig mange der elsker dette løb, og som ønsker et evigt minde om en Tour De France start i Kogens København..

  Ser man på det grafiske design foran på ærme/bryst symboliserer de 5 vandrette striber, de 5 byer som får besøg af tour karavanen i Danmark. København - Roskilde - Nyborg - Vejle og Sønderborg.
  De 3 vandrette striber der fortsætter hen over brystet symboliserer de 3 etaper som kører i DK. 
  På venstre ærme fuldender Dannebrog den flotte front af trøjen.

  På ryggen af  trøjen ser man navnene på de 5 byer samt en hilsen til den gule førertrøje og Grand Depart byen København.
  En helt igennem flot cykeltrøje som sikkert vil falde i de flestes smag.

  Grand Depart trøjen er udstyret med 3 store lommer på ryggen, samt en ekstra mindre lomme med lynlås til opbevaring af fx. nøgler, kreditkort eller andre værdigenstande.

  Trøjen er syet i den facon som man hos Santini kalder for Classic Fit, som er det snit der giver mest plads til lidt former, eller den "almindelige" kropsbygning. 
  Cykeltrøjen har en gennemgående lynlås og er en uni-sex model som henvender sig til både herrer og damer.
  Materialet brugt i fremstilling af trøjen er letvægts mikro-mesh hvilket gør den meget åndbar og elastisk hvilket giver en rigtig god pasform.

  Cykeltrøjen er en del af et Grand Depart Copenhagen Kit, som ud over trøjen også tæller Bibshorts - Handsker - Kasket og Strømper. Alle dele af dette kit finder du på vores TOUR DE FRANCE site som du finder ved et klik her.

  Grand Depart Copenhagen cykeltrøjen leveres i et begrænset antal med 8 forskellige størrelser. Størrelsen vælger du i kolonnen af samme navn når du bestiller trøje her på sitet.

  Du finder den rigtige størrelse ved at bruge Santini´s størrelsesguide. Linket finder du nederst på sitet.

  Alle Santini cykeltrøjer fremstilles på producentens egen fabrik i Bergamo, Italien.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 899,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0