Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini King of the Mountain bibshorts Sort-Rød

Varenr. S-RE1075C322TDFKOM
Vælg variant
Størrelse
DKK 449,00
DKK 1.299,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
  • Beskrivelse


    Santini King of Mountain Bibshorts er  100 % magen til de cykelbukser fører af den prikkede bjergtrøje kører i under løbet, både i facon og kvalitet.

    Denne model er top-modellen i TDF kollektionen og pudeindlægget af højeste kvalitet

    Find den rigtige størrelse bibshorts ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.

    Cykelbukserne matcher visuelt den prikkede bjergtrøje som du finder i topmenuen TDFSantini´s King af Mountain Bibshorts er cykelbukser fra øverste hylde, forstået på den måde at bukserne er 100 % magen til dem som føreren af bjergtrøjen i Tour De France har på. Dette gør naturligvis at bukserne visuelt matcher både den originale og Replica udgaven at den prikkede bjergtrøje.

Cykelbukserne er fremstillet i det som den italienske producent kalder Thunderbike materiale, som er et elastisk og let mikro-mesh materiale som er særdeles åndbart og som giver bukserne dem optimale pasform.

C3 Pude indlægget i cykelbukserne er af højeste karat og den bedste pude som Santini tilbyder overhovedet. Syet ind i indlægget er et lag af gel elastomer som absorberer de stød og pres påvirkningerne som måtte komme fra asfalten, og rytterens roterende pres når der cykles. Gel elastomerne i puden er ligeledes placeret udfor siddeknoglerne hvor det største pres fra rytteren opstår, og giver derved de bedste forudsætninger for en behagelig cykeltur, eller konkurrence cykelløb.
Puden er fremstillet og placeret sømløst så rytteren slipper for generende syninger.

Modellen er forsynet med en form for silikone bånd for enden af cykelbukserne, som har til hensigt at opretholde bukserne på samme sted som de blev placeret da man tog den på, selv nå rytteren arbejder hårdt på cyklen.

Du vælger den korrekte størrelse i kolonnen: "Vælg variant" når du afgiver din bestilling.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 449,0000000000 Førpris: 1299,0000000000 Listprice: 0