Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Officiel VM Bibshorts Herre Sort

Varenr. S-RE1075GITWORLD
Vælg variant
Størrelse
DKK 749,00
DKK 999,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  De officielle verdensmesterskabs Bibshorts fra Santini udført i et cool og lækkert design, hvor de eftertragtede regnbue striber er elegant tilført det stilrene udtryk som det hører sig en verdensmester til.

  Disse Bib shorts er udstyret med Santini´ GITevo pude indlægget som er det mest alsidige pudeindlæg fra producenten, og blandt du bedste overhovedet. GIT puden har gel pads indsyet i puden omkring siddeknoglerne som øger komforten og udholdenheden i sadlen, selv efter mange timer i sadlen.

  Højkvalitetspuden absorberer grundet gel pads indlægget de stød som uventet måtte komme fra fx huller eller ujævnasfalt.

  Denne cykelbuks er en herre model.

  Find den korrekte størrelse ved at gøre brug af Santini sizeguide som du finder i linket nedenunder.De lækre Santini World Champion Bibshorts er et fantastisk sæt cykelbukser som matcher det høje niveau af kollektionen til fulde.
Cykelbukserne er produceret i det materiale som Santini kalder ThunderBike, der er et let elastisk kompressions materiale forsynet med en form for silikone bånd for enden af cykelbukserne, som har til hensigt at opretholde bukserne på samme sted som de blev placeret da man tog den på, selv nå rytteren arbejder hårdt på cyklen.

Thunderbike materialet er også meget åndbart, hvilket gør cykelbukserne til en behagelig oplevelse på de varme sommerdage på cyklen. Et at de vigtigste elementer i en god cykelbuks er den pude eller indlæg som bukserne er udstyret med. I dette tilfælde er det en pude ved navn GITevo som er blandt de bedste puder som producenten tilbyder, og tillader uden problemer mange timer ophold i sadlen uden at blive alt for ødelagt. Dette skyldes den meget alsidige pude som bla. består af et lag af gel-elastomer som er med til at absorberer de stød der kommer fra asfalten man kører på, og samtidig fordeler siddeknoglernes tryksted hele tiden under hver pedalomdrejning.

World Champion cykelbukserne er en del af hele den kollektion der findes af samme navn, og som ud over cykelbukserne også består at en jersey, cykelkasket, handsker og strømper i samme design. Du finder alle delene her på sitet under Santini cykeltøj, eller ved et klik her.

World Champion cykeltøjet vil mange sikkert tænke på at sikre sig som det vi synes det er: et flot sæt cykeltøj, som indeholder en masse cykelhistorie.

World Champion cykelbukserne til herre kan leveres i 8 forskellige størrelser fra XS-4XL

Du finder den rigtige størrelse ved at bruge vores SANTINI STØRRELSEGUIDE som du finder via linket her.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 749,0000000000 Førpris: 999,0000000000 Listprice: 0