Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Orginal Polka Dot TDF KOM SS Jersey Dame

Varenr. S-TF944L0022TDFKOM
Vælg variant
Størrelse
DKK 349,00
DKK 999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.
  • Beskrivelse


    Den Originale prikkede bjergtrøje er som navnet antyder den originale prikkede bjergtrøje 100 % magen til den cykeltrøje føreren af bjerg konkurrencen i damernes Tour De France Femmé iklæder sig hver dag på podiet efter etapen, både i facon og kvalitet.

    Den original bjergtrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform på den slanke kvindelige rytter.

    Denne model er en dame model.

    Find den rigtige størrelse trøje og facon ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.
DEN PRIKKEDE TRØJE TIL DAMER....!

Verdens mest ikoniske bjergtrøje til damer leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kom til Danmark. 

Santini TDF Femmé Original Leader jersey er 100 % identisk med den prikkede trøje som føreren af bjerg konkurrencen hos damerne, efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

Den Originale Prikkede trøje henvender sig naturligvis til den kvindelige cykelrytter som vil bruge trøjen på sine cykelture, men også til den person som blot elsker Tour de France, og især Polka Dot modellen her.

Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

Trøjen er fremstillet af genbrugs materialer i form af  PET som er tynde polyester tråde som er udvundet af tidligere  plasticflasker, samt tråde fra anden genbrugsgarn, hvilket betyder at produktioner af trøjen har sat det mindst mulige aftryk på miljøet.

Trøjen er forsynet med en gennemgående lynlås.

På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

Den original bjergtrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform til den slanke kvindelige rytter.

Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

Denne model kan leveres i 8 størrelser fra XS-4XL som du vælger i kolonnen: STØRRELSE ved bestilling.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 349,0000000000 Førpris: 999,0000000000 Listprice: 0