Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Orginal TDF PT Class Leader SS Jersey Grøn

Varenr. S-TF9440022TDFPNT
Vælg variant
Størrelse
DKK 399,00
DKK 999,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
  • Beskrivelse


    Den Originale Grønne Sprinter trøje er som navnet antyder den originale grønne førertrøje 100 % magen til den cykeltrøje føreren af point konkurrencen iklæder sig hver dag på podiet efter etapen, både i facon og kvalitet.

    Den originale førertrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform på den slanke rytter, hvor snittet i trøjen ligger lidt højere foran, end på Replica udgaven.

    Denne model er en herremodel.

    Find den rigtige størrelse trøje og facon ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.

DEN GRØNNE TRØJE....!

Verdens mest ikoniske sprinter trøje leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kom til Danmark. 

Santini TDF Original Point Classification jerseyen er 100 % identisk med den grønne trøje som føreren af point konkurrencen efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

Den Originale Grønne trøje henvender sig naturligvis til cykelrytteren som vil bruge trøjen på sine cykelture, men også til den person som blot elsker Tour de France, og som gerne vil ejer verdens "hurtigste" cykeltrøje.
Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

Trøjen er fremstillet i bla. ultra  let mikro-mesh materialet som gør trøjen meget let, fleksibel og åndbar hvilket er rigtig gode egenskaber for en cykelrytter. 
Ærmerne er laserskåret, og er indvendigt forsynet med silikone striber der gør at ærmerne forbliver på det sted de er placeret når trøjen er i brug.
Trøjen er forsynet med en lynlås som kan lynes 3/4 ned.

På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

Den originale førertrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform til den slanke rytter, hvor snittet i trøjen ligger lidt højere foran, end på Replica udgaven.

Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

Forskellen på den ORIGINALE og REPLICA udgaven af den grønne trøje er de materialer og den bearbejdningsproces som hver af de 2 modeller har haft i fremstillingen af trøjen.

Find den korrekte størrelse trøje til dig ved at benytte vores Santini størrelsesguide.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 399,0000000000 Førpris: 999,0000000000 Listprice: 0