Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Original Best Young Rider TDF Jersey Dame

Varenr: S-TF944L0022TDFBYR
Størrelse
DKK 799,00
Ikke på lager Bestillingsvare - Forventet leveringstid 3-7 dage
 • Beskrivelse


  DEN HVIDE UNGDOMS TRØJE TIL DAMER....!

  Verdens mest ikoniske hvide ungdomstrøje leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kommer til Danmark. Det skal fejres...!

  Santini TDF Femmé 2022 Original Leader jersey er 100 % identisk med den hvide trøje som føreren af ungdomskonkurrencen i  Tour de France Femmé hos damerne, efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

  Den Originale Hvide trøje henvender sig naturligvis til den kvindelige cykelrytter som vil bruge trøjen på sine cykelture, men også til den person som blot elsker Tour de France, og som gerne vil have et minde for livet, om dengang hvor Touren var i Danmark.
  Ja måske skal du ligefrem ud til vejen og heppe når feltet kommer forbi.

  Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

  Trøjen er fremstillet af genbrugs materialer i form af  PET som er tynde polyester tråde som er udvundet af tidligere  plasticflasker, samt tråde fra anden genbrugsgarn, hvilket betyder at produktioner af trøjen har sat det mindst mulige aftryk på miljøet.
  Trøjen er forsynet med en gennemgående lynlås.

  Den Hvide Originale trøje har mange fine detaljer som blandt andet en skrevet fransk hyldest til selve løbet, samt årstallet 2022 hvor touren kom til Danmark. Teksten er placeret indvendigt i trøjen.
  På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

  Den originale hvide ungdomstrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform til den slanke kvindelige rytter.

  Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

  Alle Tour de France dame trøjerne leveres i et begrænset antal.

  Denne model kan leveres i 8 størrelser fra XS-4XL som du vælger i kolonnen: STØRRELSE ved bestilling.
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 799,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0