Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Original TDF PT Class.LeaderJersey Dame

Varenr. S-TF944L0022TDFPNT
Vælg variant
Størrelse
DKK 249,00
DKK 999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.
  • Beskrivelse


    Den Originale Grønne Sprinter trøje er som navnet antyder den originale grønne førertrøje 100 % magen til den cykeltrøje føreren af point konkurrencen iklæder sig hver dag på podiet efter etapen, både i facon og kvalitet.

    Den original førertrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform på den slanke kvindelige rytter.

    Denne model er en dame model.

    Find den rigtige størrelse trøje og facon ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.DEN GRØNNE TRØJE TIL DAMER....!

Verdens mest ikoniske sprinter trøje leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kom til Danmark.

Santini TDF Original Point Classification jerseyen er 100 % identisk med den grønne trøje som føreren af point konkurrencen hos damerne, efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

Den Originale Grønne trøje henvender sig naturligvis til den kvindelige cykelrytter som vil bruge trøjen på sine cykelture, men også til den person som blot elsker Tour de France, og som gerne vil eje verdens "hurtigste" cykeltrøje.

Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

Trøjen er fremstillet af genbrugs materialer i form af  PET som er tynde polyester tråde som er udvundet af tidligere  plasticflasker, samt tråde fra anden genbrugsgarn, hvilket betyder at produktioner af trøjen har sat det mindst mulige aftryk på miljøet.
Trøjen er forsynet med en gennemgående lynlås.

På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

Den original førertrøje er udført i den facon som Santini kalder Sleek Fit som er den udgave der vil have den korrekte pasform til den slanke rytter, hvor snittet i trøjen ligger lidt højere foran, end på Replica udgaven.

Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 999,0000000000 Listprice: 0