Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Replica Polka Dot TDF KOM SS Jersey Prik.

Varenr: S-TF94075R22TDFKOM
Størrelse
DKK 799,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse
  DEN PRIKKEDE BJERGTRØJE...! 

  Eller KING OF MOUNTAIN.. Kært barn har mange navne.


  Verdens mest ikoniske bjergtrøje leveres af vores italienske cykeltøjsbrand Santini, og det i et år hvor Touren for første gang i Tour De France historien kommer til Danmark. Det skal fejres...!

  Santini TDF 2022 Replica King of Mountain jerseyen er en tro kopi af den originale prikkede trøje som føreren af bjerg konkurrencen efter hver etape kan iklæde sig på podiet.

  Den prikkede Replica trøje model henvender sig naturligvis til cykelrytteren som vil bruge trøjen på sine cykelture, men også til den person som blot elsker Tour de France, og som gerne vil have et minde for livet, hvor Touren var i Danmark.
  Ja måske skal du ligefrem ud til vejen og heppe når feltet kommer forbi.

  Santini har stor fokus på miljøet i fremstillingen af denne trøje, da materialerne anvendt i produktionen er 100 % genbrugsmaterialer. 

  Trøjen er fremstillet i bla. mikro-mesh materialet som gør trøjen meget let, fleksibel og åndbar hvilket er rigtig gode egenskaber for en cykelrytter.

  Den Prikkede Replica trøje har mange fine detaljer som blandt andet en personlig hilsen indvendigt i trøjen fra grundlæggeren af Santini. På ryggen af trøjen finder du 3 lommer samt en ekstra lomme med lynlås til mindre opbevaring af fx. nøgler, penge eller lign.

  Modellen er syet i den facon som Santini kalder for Classic Fit, hvilket betyder at trøjen har en rigtig god pasform, men er den model man bør vælge hvis man ikke er "åleslank" eller blot er det mange vil kalder almindelig af bygning.

  Alle trøjer er syet og produceret i en meget høj kvalitet på Santini fabrikken i Bergamo, Italien.

  Forskellen på den ORIGINALE og REPLICA udgaven af den gule trøje er de materialer og den bearbejdningsproces som hver af de 2 modeller har haft i fremstillingen af trøjen.

  Alle Tour de France trøjerne leveres i et begrænset antal.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 799,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0