Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Speed 57 Disc 2WF C23 AFS 142/12 N3W USB HJULSÆT

Varenr: RS-23DC5FRAC3
DKK 17.999,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Full Carbon hjulsættet her er opbygget med en høj fælghøjde på 57 mm der henvender sig både til konkurrence rytteren på topplan, og til rytteren som bare ønsker sig det ultimative hjulsæt til varieret brug. Styrken ligger først og fremmest i carbonen, men også fælgbredden på hele 29,3 mm er en medvirkende faktor. Fælgen er ligeledes udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

  For at øge styrken i fælgen har denne model ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

  Et af de seneste tiltag indenfor highend hjul af denne kaliber, er at flere og flere ryttere i dag kører med Tubeless opsætning på deres hjulsæt i stedet for Tubular (lukket ring) som tidligere var normalen på de ultra lette hjul. Dette betyder en endnu lavere rotationsvægt end tidligere, og mulighed for at kunne kører videre på hjulet hvis du skulle få et hul på dækket. Dette hjulsæt har det som Fulcrum kalder 2 WAY-FIT hvilket betyder at hjulet kan opsættes på 2 forskellige måder, enten med dæk og slange eller som Tubeless (uden slange) og med latex væske i luftkammeret. Så også her er Fulcrum helt med fremme når det gælder de nyeste trends.

  Fulcrum Speed 57 DB er som navnet antyder naturligvis til brug på racercyklen med skivebremser, og til fastgøring af bremseskiverne bruger Fulcrum den teknologi som de kalder AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) som svarer til den patenterede Shimano system CENTER LOCK, men pga. patenter bruger Fulcrum AFS til at beskrive dette system.

  For at holde et hjulsæts vægt nede på 1495 gram som er tilfældet på denne model og bibeholde den ønskede styrke i hjulsættet, er man nød til at kigge på hver eneste komponent der tilsammen danner dette hjul. Vægten på denne Speed 57 er holdt nede af et let carbon materiale, keramiske hjullejer samt de ultra lette og stive carbonfiber brug i fremstillingen.

  Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Speed 57 DB adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50% lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

  Samlet set er det håndbyggede Fulcrum Racing Speed 57 DB hjulsæt blandt de bedste konkurrence hjulsæt i verden og er meget populært blandt topryttere, og supermotionister hvor kun det bedste udstyr er godt nok.

  Dette hjulsæt passer til Campagnolo N3W kassette body samt Center Lock montering.
  Højeste samlede systemvægt (Rytter + cykel + udstyr) er 120kg incl cykel.

  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPE
  2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
  EGER FOR
  24
  DÆKBREDDEFra 25mm til 65mm
  EGER BAG24
  VÆGT1.495g 
  EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
  FÆLGMATERIALEFull carbon, carbon fiber finishing
  EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded
  FÆLGHØJDE57mmAKSELAluminium
  FÆLGBREDDE INDRE
  23mmNAV FOR
  Aluminium
  BREMSESYSTEMDisc BrakeNAV BAG
  Aluminium oversize flange
  BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB Keramiske lejer, Justerbare Cup & Cones
  AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
  Samlet vægt max 120kg
  AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYHG11, Campa N3W og XDR.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 17999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0