Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Spinergy Z32 Aero Road 44 hub centerlock hjulsæt

Varenr. 3-B2ZX09
Vælg variant
Størrelse
DKK 7.999,00
Ikke på lager Leveringstid: 2-4 uger
  • Beskrivelse

    Spinergy Z32 Disc er det nyeste aluminiumshjulsæt lanceret fra den amerikanske producent. Hjulsættet henvender sig til landevejsrytteren som har brug for et meget stærkt og let hjul med en masse brugbare tekniske features. 

    Z32 Disc hjulet gør brug af den patenterede PBO teknologi med eger fremstillet i fiber og gør det derfor til et af verdens stærkeste hjulsæt indenfor denne kategori. Modellen er Tubeless Ready og UCI godkendt.

Den amerikanske producent har lanceret dette fantastisk flotte og meget stærke landevejshjulsæt til disc bremser, og er 100 % dedikeret til opgaven omkring hjulproduktion til cykelsportens forskellige discipliner. Spinergy er baseret i Californien hvor vejret året rundt tillader en konstant udvikling og afprøvning af kommende Spinergy hjul direkte udenfor døren i varieret terræn af både fladbane og bjergkørsel. 

Z32 DISC er bygget op på en aluminiumsfælg med 32 mm fælghøjde, og en udvendig bredde på 24 mm. Den indvendige fælgbrede er 19 mm, hvilket appellere til de populære dækbredder som 25 og 28 m/m som man ser på mange landvejshjul overalt. Hjulsættet er naturligvis Tubeless Ready, hvilket betyder at hjulet enten køres med en dæk/slange opsætning, eller som Tubeless hvor hjulet køres uden slange, men med latex væske indvendigt i luftkammeret. Dækket som skal anvendes til denne opsætningen skal være Tubeless-ready hvilket ofte kan aflæses på siden af dækket.

Ofte er det helt store ønske hos racercyklisten at finde et stærkt, let og stift hjulsæt til sin racer, og det er lige nøjagtig her at Spinergy har sin berettigelse og force i forholdet til de klassiske hjulsæt med metal eger. Hjulsættet er nemlig udrustet med PBO eger, som er et fibereger der er 3 gange stærkere end de metalliske eger man bruger hos andre hjulbrands. Samtidig vejer de blot det halve af andre eger og indeholder hele 30.000 fibre pr. eger. Til Z32 hjulet bruger Spinergy 16/20 egers opsætning (for/bag), og med en trækstyrke på et ton pr. eger tør vi godt sige at hjulsættet her er blandt verdens stærkeste på markedet, hvis ikke det stærkeste. Denne påstand underbygges også ved at Spinergy ikke angiver nogen maximal ryttervægt for dette hjulsæt, så vælger du Z32 Disc hører det med at springe eger fortiden til.

En yderligere fordel ved brug af PBO egerne er de vibrations dæmpende egenskaber som egerne har i forholdet til eger udført i metal. Når Spinergy hjulene bruges på ujævnt underlag vil kraften af rystelserne være langt mindre sammenlignet med andre hjulsæt som bruger eger udført i metal. Dette betyder et bedre kontrol over cyklen, og øget komfort for rytteren under kørslen.

 I fremstillingen af hjulsættets 3. generationsnav bruger Spinergy markedets stærkest aluminiumslegering kaldet 6061-T6 og CNC bearbejdes med allerhøjeste præcisson.

Som standard er Z32 DISC hjulet her til 12 mm Thru axle men kan ved tilkøb af END-CAPS ombygges til Quick Release (QR) for/bag hvis dette skulle være et ønske. Du finder endcaps under SPINERGY RESERVEDELE eller ved at trykke her.

Z32 DISC er kompatibelt med 6- huls bremseskive som du finder via dette link.

Den sortmatte fælg matcher rigtig flot skrift og decals på hjulene og giver et meget stilrent udseende når de er monteret på racercyklen, og samtidig brydes den helt sorte farve med det ene hvide eger i hvert hjul.

Z32 DISC er et meget attraktivt og et ultimativt stærkt racerhjulsæt, som men fælghøjden på 32 m/m rammer meget bredt hvad angår anvendelses muligheder på landevejen. Det har en god aerodynamisk højde, uden at det bliver for vindfølsomt og en god stivhed i hjulet takket værd PBO egerne, som også sørger for at holde den samlede vægt nede på blot 1635 gram pr. sæt, hvilket ligger i den lette ende af semihøje aluminiumshjul. Det hele til en meget attraktiv pris.

Hjulsættet her kan leveres med enten Sram/Shimano HG11, Sram XDR, og Campagnolo kassettebody og du vælger det hjul der passer til netop dit gearsystem i feltet STØRRELSE som du finder øverst på sitet.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 7999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0