Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Spinergy ZLT PBO Aero Bladed hjulsæt HG11

Varenr. 3-B2ZL09
Vælg variant
Farve
Størrelse
DKK 6.500,00
DKK 7.500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  SPECIFIKATIONER:

  Hjulvariant: Komplet hjulsæt
  Gearsystem: Shimano/Sram og Campagnolo 9-11 speed
  Bremsetype: Fælgbremse
  Dæktype: Til dæk/slange og Tubeless
  Anbefalet dækstørrelse: Passer til 23, 25 og 28mm dæk
  Fælg: Letvægts aluminium
  Profil: 24mm
  Eger: PBO Aero Bladed (flade), 18 i forhjul og 24 i baghjul
  Anbefalet ryttervægt: Ubegrænset
  Vægt komplet hjulsæt: 1.415g

Med helt nyudviklet 44-body - med 44 mm tandring. Se spec. på billede.

SPINERGY ZLT er noget nær et legendarisk hjulsæt hos den amerikanske producent, i hvert fald har modellen været utrolig populær siden det blev lanceret. ZLT er simpelthen bare et superstærkt allround hjulsæt primært pga. hjulsættets fibereger som er 3 gange stærkere end almindelige ståleger, og vejer blot det halve.

ZLT afløser Z Lite / Xaero Lite, som er et højt elsket hjulsæt af tusindvis af ryttere herhjemme. Spinergy ZLT er teknisk set højt udviklet på alle områder med dets brede fælge, lave vægt, store stivhed og med lav rullemodstand. ZLT leveres også i en udgave til disc bremse.

Det brede aluminiumsfælg er 24mm højt og passer perfekt til den moderne dækbredde på 25 og 28 mm, og er du typen der ønsker at kører dine racerhjul med et Tubless opsætning, er dette ingen problem da hjulsættet er TUBLESS-READY. Fordelen ved et 25 m/m dæk er en lavere rullemodstand, og et bedre kørekomfort for rytteren.

De meget kendte PBO fibereger absorberer ujævnheder og reducerer rullemodstanden, og bidrager med en ekstrem styrke. Hver eger indeholder 30.000 fibre, og har en trækstyrke på 1 tons. De ultra stærke og holdbare eger gør, at den angivne ryttervægten er ubegrænset.

ZLT har lige opspændte eger i forhjulet, og lige/2 kryds opspændte i baghjulet for at øge både stivheden og holdbarheden. ZLT har 18 eger i forhjulet, og 24 eger i baghjulet. Opspændingen og antallet af eger giver sammen med den bredere fælg, en bedre respons og et 12% stivere hjul end den tidligere version af hjulet Xaero Lite.

Egerne tilbydes som standard i en udgave med flade (Bladed) eger, men kan også bestilles med de klassiske runde eger. Leveres i standardfarverne sort og hvid eller kan bestilles i rød, grøn, orange, gul, pink eller blå med decals i samme farve. Sammen med det nyeste Hadley3 nav med mindre rullemodstand giver det ZLT de bedste betingelser, i kampen om at producere et ekstremt holdbart hjulsæt, som tilmed er meget let. Spinergy angiver vægten af hjulsættet til blot 1415 gram, hvilket må siges at være yderst flot sammenholdt med prisen af hjulsættet.

Hjulsættet som tilbydes her er til fælgbremse, og med Quick Release (QR)

Du vælger varianten på egerne og kassettebody øverst på sitet og lægger hjulsættet i kurven.

Bemærk at priserne kan variere afhængig af valg af eger farve.

Spinergy Z-Lite hjulsættet er UCI godkendt.

Cykel Magasinet skriver om Spinergy Z Lite Aero Bladed i testen De bedste hjulsæt til La Marmotte:

"Det er primær på bakkerne disse hjul excellerer. Her bliver wattene direkte vekslet til fart"


Facit på test: "Vil man have komfort og fart på bakkerne, er Spinergy Z Lite Aero Bladed et seriøst bud, som og kommer til en god pris. Det store farveudvalg giver dig mulighed for at matche netop din cykel, og de vil uden tvivl klæde enhver cykel sat op til bjergkørsel."Cykelmagasinet har testet Spinergy Z Lite


Læs testen her: Pdf


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 6500,0000000000 Førpris: 7500,0000000000 Listprice: 0