Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Wind 40 Disc 2WF C19 AFS TA 12/142 XDR HJULSÆT

Varenr: RW40-DFR22AX
EAN: 8057017985952
DKK 9.500,00
DKK 9.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Wind 40 Carbon DB er et ”High Value” hjulsæt, som er udstyret med et hav af spændende features, der fortæller historien om Fulcrum, som den professionelle producent af carbon hjul. Et stærkt fokus på aerodynamik kombineret med hjulsættets alsidighed skaber Wind 40 DB. Det multifunktionelle valg når du ønsker, at det skal gå meget hurtig op ad bakke, meget hurtig på flad vej og lige så hurtigt ned ad bakke.

  Hjulsættet er opbygget med det som Fulcrum kalder WIDE RIM BED der er et udtryk som henleder til den 27 mm udvendige, og 19 mm indvendige fælgbredde. Den øgede fælgbredde giver en øget styrke, og monteret med fx et 25 mm dæk et minimalt aerodynamisk aftryk. Fordelen ved den øgede dækbredde er ligeledes en højere kørekomfort, samt en lavere rullemodstand over asfalten. WIND 55 DB er ASTM kategori 2 godkendt, hvilket tillader kørsel med hjulene i ujævne terræner hvor fx gravel eller crosscyklen hører hjemme.


  Wind 40 DB har det som Fulcrum kalder 2-WAY FIT hvilket betyder at hjulsættet kan køre med enten en dæk & slange opsætning, eller som tubeless (slangeløst) med dæk som er tubeless-ready, og flydende latex væske i luftkammeret. Wind 40 DB skal i modsætning til de billigere hjul i Fulcrum programmet ikke ”bygges om” men skal blot monteres med de medfølgende ventiler, jf. vejledningen. Tubeless opsætninger vinder mere og mere indpas på racercyklen i dag og i fremtiden, og med Fulcrum Wind 40 DB er du også her opdateret med det sidste nye.

  Hjulsættet her kompatibelt med Shimano ́s Center Lock bremsesystem, som hos Fulcrum kaldes AFS (AXIAL FIXING SYSTEM). Med den ydre fælgbredde på 27mm har der i udviklingen af hjulsættet været stor fokus på aerodynamikken omkring hjulet. Således kan Wind DB håndtere en dækbredde mellem 23 og 50mm, hvilket åbner muligheder for at anvende hjulsættet til både Race, Tri, Cross, Gravel ol.

  At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret og der er støbt et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

  For at øge styrken yderligere i fælgen har denne ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

  For at minimere den stress der er omkring hjulets eger huller har Fulcrum opfundet en teknologi som de kalder DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING). Dette er en form for leje i overgangen mellem nippel og fælgen hvor niplen hviler på en større anlægsflade, og dermed spreder den opspændte kraft ud på et større område.

  Fulcrum Wind 40 DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der simpelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

  Carbon fælgen er udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

  På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med en hver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

  Facit er at det håndbyggede Fulcrum Wind 40 DB hjulsæt virkelig giver dig noget for pengene – også sammenlignet med andre hjulsæt i denne kategori, og med sine kun 1.620g pr sæt. (40mm) lander hjulsættet i den absolutte acceptable ende af skalaen for højprofil carbon hjulsæt.

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR 12-Speed kassette body og er til Center Lock system.
  Højeste samlede ryttervægt er 109 kg.

  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPE
  2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
  EGER FOR
  21 (14 venstre + 7 højre), Two-to-One
  DÆKBREDDEFra 23mm til 50mm
  EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
  VÆGT1.620g
  EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
  FÆLGMATERIALEFull carbon, Twill carbon fiber finishing
  EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded, straight pull
  FÆLGHØJDE40mmAKSELAluminium
  FÆLGBREDDE INDRE
  19mmNAV FOR
  Aluminium, Aluminium flanger
  BREMSESYSTEMDisc brakeNAV BAG
  Aluminium, Aluminium oversize flange
  BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERLukkede standardlejer
  AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100 VÆGT BEGRÆNSNING
  Ryttervægt max 109 kg
  AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYPlasma behandlet XDR, Campa og HG.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9500,0000000000 Førpris: 9999,0000000000 Listprice: 0