Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Wind 75 Disc C19 AFS TA 12/142 2WF HG11 HJULSÆT

Varenr. RW75-21DFR22AS
EAN: 8057017987871
DKK 10.700,00
Ikke på lager Bestillinsvare
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER 

  2WAY-FIT
  RDB (RIM DYNAMIC BALANCE)
  DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING)
  MO-MAG
  ANTI ROTATION SYSTEM
  F.I.C FULCRUM IDENTIFICATION CARD
  TRACEABILITY
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  RIM FULL CARBON TECNOLOGY
  WIDE RIM TECH
  UNDRILLED RIM BED

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body.

Fulcrum Wind 75 DB Carbon er som navnet antyder en del af Fulcrum´s WIND serie, og det sidste nye i rækken af hjulsæt i denne serie. Ønsket med denne model har været at skabe et pris venligt carbon hjulsæt udstyret med en masse brugbare tekniske features til glæde for Triatleten eller ryttere som kører en del enkeltstarter.

Hvor landevejsrytteren kan vælge at gøre brug af Wind 40 eller Wind 55, slutter Fulcrum nu ringen i WIND serien ved at tilbyde WIND 75 DB til Triatleterne derude, som længe har efterspurgt et hjulsæt netop i det segment. Set helt fra oven har dette hjulsæt bare alt hvad man har brug for indenfor denne sportsgren, og til en pris som er accepttabel sammenlignet med hjulsæt af samme type fra konkurrerende producenter.

Hjulsættet er opbygget med det som Fulcrum kalder WIDE RIM BED som er et udtryk der henleder til den 27mm udvendige, og 19mm indvendige fælgbredde. Den øgede fælgbredde giver en højere styrke, og monteret med fx et 25mm dæk et minimalt aerodynamisk aftryk. Fordelen ved den øgede dækbredde er ligeledes en højere kørekomfort, samt en lavere rullemodstand over asfalten.2-WAY FIT hvilket betyder at hjulsættet kan køre med enten en dæk & slange opsætning, eller som tubeless (slangeløst) med dæk som er tubeless-ready, og flydende latex væske i luftkammeret. Wind 75 DB skal i modsætning til de billigere hjul i Fulcrum programmet ikke ”bygges om” men skal blot monteres med de medfølgende ventiler jf. vejledningen. Tubeless opsætninger vinder mere og mere indpas på Tri og Enkeltstartscykler i dag og i fremtiden, og med Fulcrum Wind 75 DB er du også her opdateret med det sidste nye.

Hjulsættet her kompatibelt med Shimano ́s Center Lock bremsesystem, som hos Fulcrum kaldes AFS (AXIAL FIXING SYSTEM). Med den ydre fælgbredde på 27mm har der i udviklingen af hjulsættet været stor fokus på aerodynamikken omkring hjulet. Således kan Wind 75 DB uden problemer håndtere dækbredder mellem 23 og 50mm.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret og der er støbt et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

For at øge styrken yderligere i fælgen har denne ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

For at minimere den stress der er omkring hjulets eger huller har Fulcrum opfundet en teknologi som de kalder DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING). Dette er en form for leje i overgangen mellem nippel og fælgen hvor niplen hviler på en større anlægsflade, og dermed spreder den opspændte kraft ud på et større område.

Fulcrum Wind 75 DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

Carbon fælgen er udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden egerhuller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med en hver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

Facit er at det håndbyggede Fulcrum Wind 75 DB hjulsæt virkelig giver dig noget for pengene – også sammenlignet med andre hjulsæt i denne kategori, og med sine kun 1.820g pr sæt. lander hjulsættet i den absolutte acceptable ende af skalaen for højprofil carbon hjul med 75 m/m højprofil.

Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassettebody og Center Lock montering.
Højeste samlede ryttervægt er 120kg.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
24 (16 venstre + 8 højre), Two-to-One
DÆKBREDDEFra 23mm til 50mm
EGER BAG24 (8 venstre + 16 højre), Two-to-One
VÆGT1.680g
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
FÆLGMATERIALEFull carbon, Twill carbon fiber finishing
EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded, straight pull
FÆLGHØJDE75mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
19mmNAV FOR
Aluminium, Aluminium flanger
BREMSESYSTEMDisc brakeNAV BAG
Aluminium, Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERLukkede standardlejer
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Ryttervægt max 120 kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYPlasma behandlet HG11, Campa og XDR.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 10700,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0