Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

rh+ Olympo TripleFit Photocromic cykelbrille

Varenr: 2-RH841-27
EAN: 8033577239001
DKK 550,00
DKK 1.000,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Triple står for de 3 fordele, man får i Zerorh+ Olympo Triple Fit: Pasform, ventilation og stabilitet.

  1. PASFORM

  Takket være den unikke Multi-Fit næseklemme kan denne brille indstilles, så den altid sidder perfekt. Næseklemmen er fremstillet af titanium og beryllium, og belagt med allergivenlig silikone. Næseklemmen kan udvides (A) eller klemmes sammen (B), så den perfekte pasform opnås.

  2. VENTILATION

  Multi-Fit næseklemmen har endnu en feature, nemlig den innovative sving mekanisme. Mekanismen gør, at rammen kan skubbes væk fra ansigtet og derved øge ventilationen. (A) viser den normale position, og (B) viser næseklemmen, når linsen er skubbet væk fra ansigtet. Dette betyder, at man kan vælge at have bedre beskyttelse mod vinden, specielt når temperaturen falder (A). Man kan også vælge at øge ventilationen (B), når man klatrer i bjergene, eller når det bare er varmt, og man gerne vil forhindre sveddråber i at løbe ned af glasset.

  3. STABILITET

  De justerbare Sport Grip brillestænger kan forlænges eller forkortes 6 mm. Denne justeringsmulighed giver brillen en imponerende stabilitet i enhver position og situation. Sidst men ikke mindst har brillerne photocromic linser - eller som zerorh+ kalder det - Varia lenses.

  Dette gør, sammen med Triple Fit systemet, Olympo til en yderst praktisk brille, der er meget anvendelig i al slags vejr, under alle forhold og på alle niveauer.

  Cykelmagasinet har haft en limited edition rh+ Olympo Contador brille med en multilayer orange linse til test. Brillen er testet i vinterhalvåret i både solskin, overskyet vejr og regnvejr. Den har grundet den hidtil milde danske vinter ikke været testet i minusgrader. Læs testen her

  VIGTIGE KRAV TIL CYKELBRILLER:

  Det vigtigste når du vil købe en cykelbrille, er linserne. Mange køber cykelbriller med flere typer linser f.eks. til solskin og til skyet vejr. Alternativt kan du vælge fotokromiske linser, som hos rh+ kaldes Varia linser, og som denne udgave kommer med. Disse linser tilpasser beskyttelsen alt efter hvor høj uv påvirkningen er - jo mere sol, jo mere beskyttelse. rh+s Varia briller er en af de hurtigste på markedet til at skifte hvilket forøger sikkerheden.

  Linserne bliver automatisk mørkere, når lyset bliver skarpere og omvendt. rh+s Varia linser dækker områderne fra 0-3 – se skemaet.

  KATEGORIKENDETEGNANVENDELSELYS FILTRERES FRA
  0
  Svagt farvet linseGråvejr, stærkt overskyet0 – 20 %
  1
  Lysere farvetoner, som f.eks. gul Lettere overskyet og diset20 - 57 %
  2
  Mørkere toner som f.eks. orange Klart vejr og solskin57 - 82 %
  3
  Mørke toner, f.eks.
  røg/rosa/violette
  Stærk solskin i omgivelser
  med stærke kontraster
  82 - 92 %
  4
  Meget mørke tonerStærk solskin i ekstremt
  kontrastfyldte omgivelser.
  Bør ikke benyttes til bilkørsel.
  92 - 97 %

  Alle rh+s linser er fremstillet i det stærke og fleksible materiale Polycarbonate, som ikke splintrer i forbindelse med styrt. Polycarbonate linser beskytter 100 % mod UVA-, UVB- og UVC – stråler op til 400 nm. Alle rh+s linser er desuden fremstillet i en optisk kvalitet svarende til optisk klasse 1.

  Ud over at give et mere klart syn og beskytte øjnene mod farlige UV-stråler har cykelbriller også den funktion, at de er et værn mod insekter, støv, sne og andet, der ikke må komme i øjnene. Derfor er pasformen og tilpasningen to meget vigtige faktorer, når du skal købe briller.

  Cykelbriller skal have et aerodynamisk design, der er med til at holde vinden væk fra øjnene. Det er vigtigt for at du kan bevare et klart udsyn og for at dine øjne ikke bliver trætte og løber i vand. Derfor har rh+s cykelbriller en lige brillestang, der samtidig er det mest optimale i forhold til cykelhjelmen. For at opnå den mest velegnede pasform er det vigtigt, at rammen har den rigtige kurve - også kaldet base. rh+s cykelbriller er alle base 6, 7 eller 8 og afhænger af hvilken type linser der sidder i. Det mest optimale udsyn fås med cykelbriller med kurver, der ligger i dette interval. Olympo Triple Fit kommer med en base 7 linse.

  Det er også vigtigt, at dine cykelbriller sidder godt fast. På Olympo Triple Fit kan brillestængerne justeres for at opnå den perfekte pasform. Brillestængerne er beklædt med gummi på spidserene, så brillen sidder endnu bedre fast på hovedet. Næseklemmen kan justeres for at opnå den mest optimale pasform.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 550,0000000000 Førpris: 1000,0000000000 Listprice: 0