Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

rh+ Power cykelbukser Black White

Varenr: 2-ECU0623-910
Størrelse
DKK 799,00
DKK 999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Aerodynamisk ●●●●●
  Åndbar ●●●●●
  Vindtæt ●●●○○
  Vandtæt ●●○○○
  Temperaturområde> + 22 ° C

  Power er en ny teknisk bibshort, som lever op til de aller bedste bibs på markedet med hensyn til både åndbarhed, komfort og ydeevne - helt uden at gå på kompromis med hverken stil eller snit.

  Power er fremstillet i det ekstrem lette materiale FD 4Way Stretch (80%) og 20% Polyamid Elastan, som også er meget åndbart, slidstærkt, hurtigtørrende og blødt at røre ved. Materialet holder kroppen termoreguleret og tør, og sikrer absolut komfort - selv når der opstår ekstrem varme, eller i situationer hvor du sveder meget.
  Materialet er 80% mere modstandsdygtigt end traditionel sportsbeklædning, og tørrer i løbet af 5 minutter, hvilket er 40% hurtigere end traditionelle stoffer.

  Power bibshortsen er udstyret med en langdistance pude til mænd ved navn Supremus. Pad´en, som har forskellig skumkombinationer og varierede tætheder, giver den mest optimale perineale støtte og den bedste beskyttelse langs bækkenet.

  Det brede polstrede HCS-område er designet til at lette trykket fra kønszonen. HCS-området er bredt på den bageste del for at understøtte trykket bagtil, og smallere i frontalområdet for at give støtte til perineal zonen og den mere aggressive kørestilling. Med en tæthed i skummet har HCS-materiale en tæthed på 200 kg / m3, som falder til 60 kg / m3 ned imod benene.

  Det eksklusive materiale fra Elastic Interface® X-Tract med speciel kanalstruktur som Supremus er fremstillet i, hjælper med at samle og kanalisere fugt så hudoverfladen forbliver så tør som mulig. Supremus Pad`en har bakteriostatiske egenskaber, der hjælper med at holde Pad`en tør over længere tid.

  Maskinvaskes ved maks. 30° C
  Må ikke tørretumbles.
  Må ikke stryge.
  Holdes væk fra ild
  Vaskes separat første gang med vrangen                      
                                                     

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 799,0000000000 Førpris: 999,0000000000 Listprice: 0