Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

rh+ Z Alpha aero cykelhjelm sort mat

Varenr. 2-EHX6072-04
Vælg variant
Størrelse
DKK 599,00
DKK 1.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse

    Med Z Alpha har rh + videreudviklet begrebet aerodynamik og taget det til et helt nyt niveau. Z Alpha er deres nye tophjelm, som er mere aerodynamisk og mere ventileret end andre traditionelle racerhjelme.

    Med det nyest udviklede Power FIT EVO monteringssystem er det nu muligt at tilpasse hjelmen med største præcision. MIPS version er tilgængelig i denne model.

rh+ s udviklingsafdeling, Powerlogic Lab, har sat sig for en vanskelige opgave. At udvikle en hjelm med de bedste aerodynamiske egenskaber - uden at gå på kompromis med vigtige funktioner som ventilation og vægt. Ved at afbalancere luftstrømmen inde i hjelmen med luft, der strømmer i forskellige retninger omkring ydersiden lykkedes udfordringen.
rh+ har kaldt løsningen for Avanceret Aerodynamisk design. Designet er udstyret med en række avancerede aerodynamiske egenskaber, der tilsammen giver Z Alpha den bedste balance mellem ventilation og aerodynamik, der er til rådighed på markedet i dag. Z Alpha kom således ud som den hurtigste i tidskørsel - tilmed med den bedste ventilation. Z Alpha hjelmen har så god ventilation, at den slår mange af de traditionelle åbne hjelme, der for øjeblikket er til rådighed på markedet.

Aerodynamik er en videnskab i sig selv. Atmosfæriske forhold, rytterens hastighed og hans kropsbygning er af stor betydning, når man arbejder på at reducere  vindmodstand og forbedre aerodynamik.
rh+ s udviklingsafdeling, Powerlogic Lab startede med at lave en grundig undersøgelse af, hvordan luftstrømmen omkring en cykelrytters krop i bevægelse er. Det viste sig at være en vigtig undersøgelse, der blev brugt til at forstå, hvordan hjelme forholder sig til det samlede billede af hele cyklen og rytterens aerodynamik. Resultaterne fra undersøgelserne er alle efterfølgende blevet kontrolleret i vindtunnel.
Dette gav rh+ mulighed for at konsolidere og forfine deres design. Dernæst gik de endnu længere ved at bede cykelryttere om at teste deres hjelme i virkelige situationer. ”Det er den eneste måde vi kan sikre det mest optimale design; vi ved, at test i en kunstig situation aldrig er nok. En individuel cykelrytters højde, hvor meget han vinkler sit hoved, når han sidder på cyklen, hvordan hjelmen sidder på hovedet, størrelsen og formen af rytterens torso og ansigt, hvordan han bøjer ryggen osv. Disse er blot nogle af de variabler, der har en betydelig indvirkning på en hjelms aerodynamik.”


KONSTRUKTION:

• In Moulding:
Ved at benytte In Moulding teknikken, der støber yder- og inderskal sammen, opnås en konstruktionen der er både stiv og meget let. Desuden er det nu muligt med denne teknologi, at fremstille hjelme med en ekstra lang holdbarhed.

• Lower Ring:
En ring støbt ind i hjelmens nederste del sikrer bedre modtagelighed overfor stød. Det reducerer samtidig risikoen for slidmærker forårsaget af slid og ælde.


KOMPONENTER:

• Divider:
Divideren er det spænde, der sidder lige under hvert øre, og som sikrer at du kan justere hjelmen hurtigt og præcist. Sæt hjelmen på hovedet, luk spændet og flyt divideren op eller ned, indtil du præcis rammer den perfekte pasform.

• Stratosoft:
Stratosoft er den aftagelige og vaskbare polstring på hjelmens inderside. Polstringen er lavet af et stykke allergivenlig "rh+ branded" stof med en åbencellet struktur. Stratosoft sikrer den maksimale komfort, og får sveden hurtigt væk.

• Power Fit EVO:
Udviklingen af Power FIT EVO har resulteret et endnu mere stabilt tilpasningssystem. Power FIT EVO giver hjelmen et slankere design og en forbedret support i hjelmens front.

• Z Alpha Cap:
Lille aftagelig hætte i hjelmens front, der sikrer optimal aerodynamik. Kan med et enkelt klik afmonteres, og lægges i lommen, hvis temperatren bliver for høj. I regnvejr eller ved særligt lave temperaturer giver den ekstra beskyttelse.

• Polstring:
Aftagelig og vaskbar allergivenlig polstring fremstillet af 3D rh + Fire Dry materiale, der sikrer maksimal komfort og hurtigt væger sveden væk.

• Refleks:
Reflekterende klistermærker så maksimal sikkerhed opnås - selv i dårligt lys.
Reflekterende klistermærker anvendes på de synlige overflader af hjelmen for at sikre maksimal synlighed og sikkerhed, selv i dårligt lys.

• Hjelmpose: Hjelmpose medfølger.

XS/M: Str. 54-58 / 260g
L/XL: Str. 58-62 / 290g

RESERVEDELE:
Reservedels-kit: 2-EHS6121.01

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 599,0000000000 Førpris: 1999,0000000000 Listprice: 0