Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

rh+ Z Zero cykelhjelm mat hvid 230g

Varenr: 2-EHX6075-02
Størrelse
DKK 399,00
DKK 749,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Z Zero repræsenterer essensen af en rh+ hjelm, og er et lysende bevis på, at simplicitet ikke betyder det samme som at gå på kompromis. Z Zero har maksimal ventilation, lav vægt og maksimal beskyttelse og tilmed en super let montering, hvis du vil udskifte Comfort FIT 2 montering systemet.

  En let hjelm på kun 230g i str. XS/M med mange vigtige multifunktionssystemer, der giver dig mulighed for at finjustere både omkredsen og højden i tre forskellige positioner for at sikre maksimal komfort.

  High-end co-molding teknologien, giver hjelmen en overlegen styrke og en ekstrem lav vægt. Den eksklusive fremstillingsproces gør det muligt at samle polycarbonat skallen til EPS-linjen, og giver hjelmen et fuldent finish.

  Fastgørelsessystemet i siden af hjelmen sikrer hurtig justering, ved kun at flytte det op og ned og derefter lukke spændet.

  Z Zero er foret med en aftagelig og vaskbar antiallergisk polstring. Polstringen er formet af et åbent 3D mesh materiale fremstillet af rh+ Fire Dry stof, der sikrer maksimal komfort og hurtigt opsuger sveden.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 399,0000000000 Førpris: 749,0000000000 Listprice: 0