Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

rh+ ZY MIPS cykelhjelm mat sort / rød / hvid

Varenr: 2-EHX6070-03
Størrelse
DKK 880,00
DKK 1.500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  ZY er rh+s førende hjelm, og har de mest avancerede teknologiske funktioner i et og samme hjelm-design. ZY hjelmen er let, på trods af den ekstra forstærkning der ligger inden i for at opnå bedre beskyttelse. ZY´s opbygning sikrer den mest optimale ventilation, og det dobbelte Power Fit tilpasningssystem sikrer den mest optimale pasform. MIPS version er tilgængelig i denne model.

  ZY blev udviklet i tæt samarbejde med ryttere fra Alberto Contador Foundation, som benytter hjelmen til både træning og løb. ZY benyttes desuden af flere Pro Teams - både on- og off-road.

  ZY repræsenterer et gennembrud indenfor hjelm-design, der ikke påvirker hjelmens vægt: Ved hjælp af en ramme der ligger placeret i selve EPS-skummet opnås en fantastisk brudstyrke. Rammen sikrer, at hjelmen ikke splintres i mange stykker i forbindelse med en voldsom påvirkning.
  ZY er designet således, at den maksimale luftstrøm skubbes gennem hjelmen, og gør den perfekt til selv de varmeste sommerdage. Yderst velegnet til konkurrence, men også til de daglige træningsture.

  Power Fit Double System er et tilpasningssystem, der både kan tilpasses, så den sidder stramt i nakken, og kan justeres, så tilpasningssystemet sidder i den rigtige højde, med 3 forskellige højdeindstillinger. Power Fit Double System gør, at hjelmen sidder mere stabilt og sikkert end nogensinde, så bekymring eller ubehag undgås.

   ZY findes i mange - og meget enkle - farvekombinationer, og det er altid muligt at finde den, der præcis passer til ens cykel. Flere af hjelmene kombinerer det matte og det shiny look. Alle ZY hjelme har reflekterende skær, der sikrer maksimal synlighed, selv under dårlige lysforhold.

  Certificering EN1078: 1997 / AI: 2005


  KONSTRUKTION:

  • MIPS:
  MIPS er et nyskabende beskyttelsessystem til cykelhjelme. Systemet gør, at yderskallen kan glide af på inderskallen, hvis hovedet slår ned i jorden. Herved afbødes den akutte kraftpåvirkning, og hjernen påvirkes mindre. Systemet hører typisk til i meget dyre hjelme, og findes således i Z Alpha MIPS og ZY MIPS.

  MIPS er resultatet af 19 års forskning i, de skader hjernen får i forbindelse med styrt, foretaget af svenske forskere fra Karolinska Hospital og Kungliga Tekniska Högskola i Stockholm.

  Selvom der ikke er to styrt, der er identiske, er flertallet dog enten af den slags man kalder lineære eller roterende. I virkeligheden er de fleste styrt en blanding af lineære eller roterende.

  Men hvordan virker MIPS?
  Der er tre vigtige komponenter der skal være til stede i en MIPS-hjelm: en EPS Linie, en Low Friction Line og et fastgørelsessystem mellem disse. I forbindelse med et styrt vil fastgørelsessystemet tillade EPS Linien at rotere uafhængigt omkring dit hoved. Det er blot et par millimeter, men det er nok til at reducere rotationskraften, der kunne have været overført til din hjerne, og forårsaget betydelig skade.

  På billedet ses to hjerner, der har været udesat for samme styrt. Den ene med MIPS-hjelm, - den anden uden. Jo mere rødt der ses i hjernen på de to billeder, jo større er belastningen og dermed skaden.

  I samarbejde med MIPS har rh+s udviklingsafdeling, PowerLogic LAB indledt et samarbejde , der indtil videre omhandler de to typer hjelme - Z Alpha MIPS og ZY MIPS.

  • In Moulding:
  Ved at benytte In Moulding teknikken, der støber yder- og inderskal sammen, opnås en konstruktionen der er både stiv og meget let. Desuden er det nu muligt med denne teknologi, at fremstille hjelme med en ekstra lang holdbarhed.

  • Inder-ramme/nylon-skelet:
  Ved hjælp af en ramme der ligger placeret i selve EPS-skummet, opnås en fantastisk brudstyrke. I forbindelse med en voldsom påvirkning vil hjelmen ikke splintres i mange stykker.

  • Lower Ring:
  En ring støbt ind i hjelmens nederste del sikrer bedre modtagelighed overfor stød. Det reducerer samtidig risikoen for slidmærker forårsaget af slid og ælde.


  KOMPONENTER:
  • Divider:
  Divideren er det spænde, der sidder lige under hvert øre, og som sikrer at du kan justere hjelmen hurtigt og præcist. Sæt hjelmen på hovedet, luk spændet og flyt divideren op eller ned, indtil du præcis rammer den perfekte pasform.

  • Stratosoft:
  Stratosoft er den aftagelige og vaskbare polstring på hjelmens inderside. Polstringen er lavet af et stykke allergivenlig "rh+ branded" stof med en åbencellet struktur. Stratosoft sikrer den maksimale komfort, og får sveden hurtigt væk.

  • Power Fit Double System:
  Et justerbart system der kombinerer fordele ved Power Fit med mulighed for også at vælge tre forskellige horisontale positioner for hjelmen. Et system som således kan finjusteres I både omkreds og højde. Den innovative og super lette inderramme, pasformen, letheden og åndbarheden er de vigtigste funktioner I denne type hjelme.

  • Refleks:
  Reflekterende klistermærker så maksimal sikkerhed opnås - selv i dårligt lys.

  • Reflekterende klistermærker anvendes på de synlige overflader af hjelmen for at sikre maksimal synlighed og sikkerhed, selv i dårligt lys.

  • Hjelmpose: Hjelmpose medfølger.

  XS/M: Str. 54-58 / 240g
  L/XL: Str. 58-62 / 290g


  RESERVEDELE:
  Reservedels-kit: 2-EHS6106.01

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 880,0000000000 Førpris: 1500,0000000000 Listprice: 0