Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

rh+ Zero cykelbrille black/red

Varenr: 2-RH873-01
EAN: 8033577329917
DKK 249,00
DKK 499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Zero brillen er en klassisk cykelbrille som i farve og stil passer til de fleste sorte hjelme, eller hjelme med sort som en del af grundfarven. Stellet, og brillestænger er meget fleksibelt og tilpasser sig let hovedet størrelse og former. 
  Brillestængerne er anatomisk udformet, og på de områder som berøres af huden belagt med allergi-venlig silikone så brillerne briller siddende på samme selv når personen begynder at svede.

  Næseklemmen har et indvendigt gitter i metal, belagt med silikone. Gitter og silikone strukturen giver det bedst mulige luft-flow omkring klemmen, så brillen ikke glider nedad når brugeren begynder at svede. Næseklemmen er formbar, og kan derfor tilpasses den enkelte næses udformning.

  Zero brillen leveres med 2 sæt udskiftelige linser, som kan nemt kan udskiftes efter behov. Sammen med brillerne medfølger en instruktion for udskiftning af linserne. Det sæt linser som ikke er i brug opbevares i en blødt etui der beskytter dem mod ridser og lign. når de ikke er i brug. Ligeledes medfølger en blød stofpose til cykelbrillerne når de ikke er i brug.

  De 2 forskellige linser består af en mørk og en glasklar linse.

  RH+ Zero brillen er en utrolig populær brille pga. kvaliteten af brillen, linser, det enkle design, og ikke mindst den meget attraktive pris.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 499,0000000000 Listprice: 0