Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Returnering af varer


Når du handler på juhlcycling.dk tilbydes du 30 dages fuld returret.
Har du fortrudt dit køb eller passer størrelsen ikke, kan du returnere dine varer, inden 30 dage efter din modtagelse af varen.
Hvis du vælger at returnere en vare, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Sådan gør du:

Køb returfragt på juhlcykling.dk

Vi tilbyder to forskellige returlabels til din forsendelse, alt afhængig om du ønsker en anden varer, eller blot en returnering af din bestilling. Returlabels er kun gældende i Danmark.

Print returlabel bestilles sammen med de nye varer (label til returvarer vedlægges den nye ordrer som en GLS printlabel, vi vedlægger også en returformular)

E-mail returlabel bestilles hvis varen ønskes retur og pengene tilbageført (label og returformular til returvarer sendes pr. mail)

Når du køber en GLS fragtlabel til din returpakke, er den fortrykt med os som modtager. Vi tilbagefører beløbet til din konto samme dag vi modtager returforsendelsen.

Udfyld returformularen, og vedlæg den i returforsendelsen. Returformularen skal ALTID udfyldes og vedlægges i pakken, så vi nemt kan behandle sagen når vi modtager returforsendelsen. Du kan altid hente returformular og printe selv her: 

HENT RETURFORMULAR >>

Danmark: Alle pakker kan sendes retur via GLS pakkeshop Fragtlabel til print kan købes her

Sverige: Returvarerne kan sendes retur via DB Schenker Collection Point. Du kan finde en oversigt her.


Du kan også vælge andre fragtfirmaer - dog SKAL pakken leveres på adressen

Returadresse:
Juhl Cycling Nordic A/S

Erhvervsvangen 21
DK-5792 Årslev

OBS. Varer sendt uden omdeling eller pr. efterkrav modtages ikke.

Varen må ikke være brugt, og skal tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. med originale hængemærker m.m. og i varens originale emballage. Der henvises i øvrigt til vores generelle handelsbetingelser, som ligeledes findes under "Information".


Bemærk, at vi af hensyn til fødevaresikkerhed ikke tager fødevarer retur.Ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering (dvs. fra varens modtagelse) og indtil den er tilbageleveret til Juhl Cycling Nordic A/S. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken!